pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Pronostic la FC Barcelona-FC Liverpool.Merita de incercat cota mare pe GAZDE!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la FC Barcelona-FC Liverpool.Merita de incercat cota mare pe GAZDE!

In aceasta seara de la ora 22:00, va avea loc prima mansa din cea de a doua semifinala a Ligii Campionilor in care le va pune fata in fata pe FC Barcelona și Liverpool, echipe care rar se întâlnesc în cupele europene. Ultimul duel dintre ele a avut loc în anul 2007, cormoranii trecând de catalani grație celor 2 goluri marcate pe Camp Nou. (1-2)Au trecut 12 ani și între timp ambele echipe au schimbat o serie de antrenori, jucători, dar și stilul de joc.

Barcelona se pregătește de acest meci în postura de campioană a Spaniei. Sîmbătă aceștia au învins-o cu 1-0 pe Levante și și-au asigurat matematic titlul în acest an.
Liverpool luptă pe două fronturi. Sunt la un punct de Manchester City în goana după titlu în Anglia (trofeu pe care nu l-au luat de 29 ani) și pentru prima dată în ultimii 11 ani joacă în faza semifinalei de Champions League.

Gazdele nu au absențe în lot pentru această partidă.
Liverpool are cel puțin 3 jucători care sunt incerți: Lalana, Fabinho si Firmino.


Pariază pe FC Barcelona  - FC Liverpool la Bet365

Barcelona e favorita acestui meci, având la victorie o cotă ridicată la 1.85, în timp ce victoria cormoranilor stă sus la 4.33.  Egalul are 3.9.

Pariază pe FC Barcelona - FC Liverpool la Parimatch

Există o diferență mare între fotbalul pe care îl practică Barcelona în campionatul intern și în Champions League. Au fost multe partide în acest sezon când în La Liga aceștia joacă fără mare suflu și vlagă, în timp ce în Liga Campionilor statisticile vorbesc de la sine: a doua echipă cu cele mai multe goluri în UCL (după Manchester City), a doua echipă din Liga Campionilor după  ocazii create și șuturi pe poartă. Liverpool nu intră nici în top 5 la aceste capitole.  Plus catalanii sunt imbatabili de 9 partide în Liga, iar în acest sezon au primit decât 6 goluri în această competiție.

Nici Mohamed Salah nu are cel mai bun sezon din cariera sa. (21 goluri în toate competițiile, când anul trecut avea 32), in timp ce Lionel Messi e golgheterul ligii cu 10 goluri la activ (Salah – 4).

Argentinianul s-a odihnit în ultimele două partide din campionat, iar miercuri ar trebui să apară în start. Acesta încă nu a avut ocazia să-i marcheze lui Liverpool (a jucat impotriva ei o singură dată), deși statistica sa cu restul echipelor engleze e senzațională.


Pronostic: Victorie FC Barcelona
Cota: 1.85
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like