pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Pronostic la PSG- Nice: Încă un festival de goluri?
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la PSG- Nice: Încă un festival de goluri?

Paris Saint-Germain a câștigat deja titlul în Franța și acum își permite să abordeze relaxat orice partidă din Ligue 1. Thomas Tuchel își permite să folosească jucători noi, tineri, cum ar fi Colin Dagba sau Leandro Paredes.

După ce i-au bătut pe monegasci cu 3-1, parizienii, surprinzător, au scăpat din mâini finala cupei Franței, pierzând la seria loviturilor de la punctul cu var.

Au pierdut cu 3-2 și în ultimul meci, la Montpellier, unde nu s-a putut petrece fără două autogoluri.
Aproape timp de o lună, în 6 partide la rând PSG dă dovadă de un fotbal înstabil, slab, însă foarte spectaculos. Șase meciuri la rând ei joacă fără apărare, înregistrând rezultate de peste 3.5 goluri și o singură victorie. Au luat gol în toate ultimele 6, iar faptul ca o echipă mică precum e Strasbourg a reușit să marcheze de două ori pe Parc de Princes și să plece de-acolo cu remiză, denotă că lucrurile nu stau tocmai bine în apărarea parizienilor, ori germanul Tuchel nu mai știe cum să-și motiveze jucătorii.

De menționat și problemele de lot ale echipelor:
Kylian Mbappe e suspendat pentru 3 meciuri de către Comisia de Disciplină a Federației Franceze de Fotbal. Thomas Meunier, Thiago Silva și Thilo Kehrer sunt în continuare absenți. Layvin Kurzawa la fel e indisponibil, iar Edison Cavani și Marco Verrattti sunt incerți.(se așteaptă verdictul medicilor) 

Neymar e apt, însă e investigat de aceeași Comisie de Disciplină a FFF în urma incidentului din cupa Franței, când a bruscat un fan din tribune ce-l insulta. Acum acesta riscă o suspendare între 3 și 8 partide de Ligue 1 și asta după ce cu o zi înainte de incidentul din cupă a fost suspendat pentru 3 meciuri de Champions League, după ce a ofensat pe instagram oficialii sistemului VAR din cadrul CL

Priveste LIVE  PSG - Nice la Bet365

La Nice lipsește unul din cei mai importanți jucători – mijlocașul Wylan Cyprien și  Gautier Lloris, plus veteranul Christophe Jallet. Myziane Maolidași Rémi Waltersunt incerți.Nice e o echipă care deja de câțiva ani practică un fotbal ofensiv. Din motiv ce au vândut mulți jucători vara trecută, rezultatele de acum sunt destul de modeste, iar întâlnirile directe cu PSG sunt cel mai des formale.

Pariază pe PSG - Nice la Parimatch

Gazdele sunt cotate la victorie cu doar 1.25, în condițiile în care au probleme de lot și încasează multe goluri. Egalul e cotat cu 6.00, iar Nice are tocmai 11 la victorie.  Cote destul de dezechilibrate, care pot intinde capcane, de aceea vom merge iarăși pe mâna golurilor și ne așteptăm la încă un spectacol clasic parizian.Posibil cu 1-2 goluri venite din partea oaspeților.Pronostic: peste 3.5 goluri
Cota: 1.90
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like