pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Pronostic la AS Monaco - St Etienne: Monegascii favoriți doar pe hârtie!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la AS Monaco - St Etienne: Monegascii favoriți doar pe hârtie!

AS Monaco, echipa care doi ani în urmă cucerea rîvnitul trofeu al Ligue 1 și care a dat imediat Europei fotbaliști celebri precum Mbappe și Kante, a ajuns să se afle acum la 4 puncte de zona retrogradării.
La asta a contribuit și Thierry Henry care a debutat fără succes la Monaco în cariera sa de antrenor, însă indubitabil că rămân întrebări și la oficialități, care au încasat sume colosale din plecările vedetelor în vara lui 2017, dar au investit, în schimb, în jucători mediocri precum Golovin, Chadli sau chiar același Fabregas. 

Situația precară a oaspeților din tabelă e singurul motiv care determină cota de 2.25 pentru victoria gazdelor și tocmai 3.1 pentru cîștigul lui St. Etienne.  În mod normal cotele ar sta exact invers. Și de aici pornesc stranietățile în privința cotelor și argumentele în vederea speculării unei cote bune pe oaspeți.

Stevan Jovetice accidentat practic întregul sezon, iar alți atacanți buni în rîndul monegascilor nu prea sunt. Decât Falcao, care la ai săi 33 ani nu totimpu prinde dispoziție bună. (14 goluri/29 apariții, cel mai slab sezon al său din ultimii 3 ani)
Cesc Fabregas și primii doi portari ai echipei - Diego Benaglio și Danijel Subasic sunt incerți. E foarte posibil ca Monaco să înceapă iar cu senegalezul Seydou Sy între buturi. În acest caz șansele ca St. Etienne să marcheze sunt mari. Sy are doar 2 apariții în poarta lui Monaco. A apărat-o în meciul de la Strasbourg, unde monegascii au pierdut cu 2-1 și a fost titular în ultima partidă din campionat, cu Rennes, când a primit 2 goluri. La Strasbourg a greșit copilărește la faza primului gol încasat, dovadă clară că nu are experiență și că încă nu e demn de prima echipă.

Priveste GRATIS  AS Monaco- St Etienne la Bet365

Monaco nu poate câștiga de 5 etape și s-a împotmolit cu echipe gen Reims, Angers, Caen în ultima luna. Greu de crezut că „vor îngrășa porcul în ajun”. Cu atât mai mult că St Etienne are un sezon extraordinar. Sunt pe locul 4 în clasament și dacă forțează pe final, au șanse teoretice să treacă chiar pe 3, devansând-o pe Lyon. Și dacă veni vorba de Lyon, verzii de la St Etienne au o apărare mai bună decât predecesorii săi din clasament: 37 goluri primite vs  43.

Iar dacă comparăm potențialul ofensiv și defensiv al echipelor, vedem un tabloul clar în care St. Etienne e echipa mai bună. A 5-a cea mai bună apărare din Ligue 1, în timp ce Monaco e a 18-a. Plus a 6-a cea mai ofensivă echipă din Ligue 1, unde Monaco e a 12-a.
„Sfinții” au 3 victorii la rând și toate câștigate la 0. Plus nu au pierdut de 6 etape.  Au un moral bun, vor juca fără presiune și foarte probabil să marcheze pe contre, fiindcă Monaco se va lansa în atac și pot lăsa zone libere. Exact cum am vazut cu Rennes. Pentru Monaco 1 punct în acest meci ar fi o pomană de blajini.

Pariază pe AS Monaco - St.Etienne la Parimatch

Mergem pe mâna oaspeților și pariem pe X2, pentru o cotă de 1.66, sperând la un meci echilibrat, atât ca joc, cât și ca scor.La o miză mică se poate încerca chiar egalul, cota 3.5


Pronostic: X2
Cota: 1.66
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like