pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Pronostic la FC Liverpool – Barcelona: Un retur și mai palpitant!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la FC Liverpool – Barcelona: Un retur și mai palpitant!

Meciul din tur a fost bijuterie rară, atât din punct de vedere al spectacolului, cât și tactic.
Catalanii au început cu 4-3-3 și cu Sergi Roberto pe flancul stâng al apărării, iar Liverpool a profitat din plin de această formulă, cât și de prezența lui Roberto pe stânga, din acest motiv Jurgen Klopp l-a lansat pe Wijnaldum ca atacant fals, iar Mane cu viteza sa l-a chinuit pe Roberto o repriză întreagă. Norocul Barcelonei a fost că nu a luat gol în prima repriză, în care „cormoranii” au presat sus, agresiv și au intors pe toate părțile lateralii adversarului. Ernesto Valverde a făcut la pauză o modificare cu care a schimbat totul. L-a înlocuit pe Coutinho cu Semedo și jucătorii s-au regrupat în 4-4-2, ceea ce i-a adus Barcelonei un echilibru vital în apărare.
Messi a avut un meci foarte bun. A creat spații și a marcat două goluri, unul din care poate fi considerat golul semifinalelor, sau al fazelor play-off. Jordi Alba a fost, la fel, foarte bun. E jucătorul cu care Messi are cea mai bună conlucrare la echipă.

Pariază pe FC Liverpool - FC Barcelona la Bet365

Returul îl pune pe Jurghen Klopp în situația de a face schimbări tactice radicale. Scorul dezavantajos și tribunele proprii care demoralizează adversarii pe Anfield l-ar impune pe german să aleagă o tactică ultraofensivă. Însă lipsa lui Roberto Firmino și probabila absență a lui Mohamed Salah îi dă bătăi de cap antrenorului gazdelor și e foarte probabil că acest va apela la serviciile lui Daniel Sturridge, ori Xherdan Shaqiri. Poate chiar ambii, însă niciunul din ei nu se află în mare formă la moment.

Liverpool încă se luptă pentru titlu în Anglia. A avut sîmbătă un meci greu la Newcastle, de unde abia au ieșit cu victorie (2-3), însă calendarul este foarte încărcat. E greu să joci din 3 în 3 zile și să dai totul în meciuri grele. Îți lași puterile. 

Barcelona și-a asigurat campionatul spaniol și la Vigo s-a dus să joace cu echipa a doua, care a și pierdut. Jucătorii de bază sunt mai odihniți decât cei de la Liverpool. Vestea proastă e că s-a accidentat Ousmane Dembele, cel care a ratat în meciul tur cu Liverpool 2 ocazii uriașe timp de 3 minute, pe la sfârșitul partidei.

Pariază pe FC Liverpool - FC Barcelona la Parimatch
Cotele o avantajează pe Liverpool, însă casele de pariuri nu o fac favorită clară, ținând cota pentru victoria gazdei la 2.20, egalul la 4.00 și câștigul Barcelonei cu 3.1.
Greu de jucat aceste cote, fiindcă meciul va fi deschis tuturor rezultatelor.
Klopp va fi nevoit să joace foarte deschis, iar pe contre am văzut deja cum acționează catalanii. Plus e imposibil să-l închizi complet pe Messi. Acesta dacă nu poate înainta, poate strânge în jurul său jucători și din 2 mișcări să-i întoarcă, apoi să dea o pasă de gol.
Valverde și-a învățat, probabil, lecția cu Roma și nu va sta în așteptare, cu atât mai mult, cu cât are instrumentariu de a croi tactici ofensive sau mai lights. Probabil, Arthuro Vidal va fi lăsat acum, în detrementul lui Arthur, care aduce foloase la creație.
Cred că va fi un meci și mai frumos decât în tur. Liverpool e obligată să iasă la joc și să marcheze mult, iar dacă Barca marchează minim odată, ce nu e greu să se întâmple, gazdele trebuie să înscrie și mai mult.


Pronostic: ambele marcheaza si peste 2.5 goluri
Cota: 1.80
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like