pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Pronostic la cota 2.10 la Ajax- Tottenham: O cotă bună pe cel mai simplu pariu!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la cota 2.10 la Ajax- Tottenham: O cotă bună pe cel mai simplu pariu!

Tinerii de la Ajax Amsterdam sunt la un pas de a-și trăi visul, de a lua treble, adica cupa, titul în Olanda și rîvnitul trofeu al Champions League, pe care nu l-au ridicat tocmai din 1995, de altfel jumătate din jucătorii lui Ajax de acum nici nu erau măcar născuți la acea vreme.
Duminică aceștia au bătut-o pe Willem II în finala cupei și în dreptul unuia din obiective s-a bifat cu verde. Echipa are un moral excelent, ceea ce nu se poate spune despre Tottenham.

La Spurs lipsește moralul, lipsește un joc coerent, pe-alocuri norocul …și nu în ultimul rând le lipsesc jucători. Tottenham a pierdut, întrun meci cu nervi, la Bournemouth. Acele 3 puncte prețioase puteau să o surclaseze peste Chelsea pe locul 3. Norocul lui Tottenham ca nici Arsenal nu a câștigat, că era să se apropie la un punct, punând în pericol locul 4 al lui Spurs. Acum, fără multă odihnă Tottenham se deplasează în Olanda.

Golgheterul echipei, Harry Kane, absentează în continuare, iar Heung-Min Son, lipsa căruia s-a văzut în meciul de la Londra, e apt de joc acum. Colac peste pupăză vine accidentarea lui Jan Vertonghen, belgianul care ține și coordonează apărarea englezilor. Dacă cu prezența sa, deseori apăreau găuri în apărare, atunci fără el Tottenham ar fi ca un om fără un picior. 

Vezi toata oferta la acest meci de la Bet365

După un meci în care Ajax a dominat și a bătut cu 0-1 la Londra, casele de pariuri ne bucură acum cu o cotă de 2.1 care stă în dreptul echipei gazde. 3.75 are egalul și 3.5 – o reușită a lui Tottenham.

Pariază pe Ajax - Tottenham la Parimatch

Am așteptat spectacol mare în partida tur, însă nu s-au marcat prea multe goluri. În schimb, după oportunitățile create Ajax a dat dovadă de același stil de joc, total football, cu Frenkie de Jong - omul cheie, care coboară în apărare și aglomerări intenționate a unei zone, pentru a crea hectare libere în alte părți ale terenului.
Ceea ce la Barcelona face Messi de unul singur, când joacă rolul de jucător-magnet, puștii de la Ajax o fac în mod colectiv și indicațiile antrenorului sunt atât de bune, încât s-a creat o disciplină și o precizie maximă în organizarea jocului. Mai mult, am văzut că Tadic poate juca fals, retras în spate, centrând cu diagonale către jucătorii din zonele liber create.
Singurul punct slab al olandezilor e spațiile dintre linia mediană și cea defensivă, aceasta se datorează pressingului ridicat. Juventus a avut ocazii bune de a profita în urma acestui handicap, însă a ratat. Tottenham la fel a avut câteva momente bune când Eriksen se strecura printre linii, însă nu avea cui pasa, în lipsa lui Heung-Min Son.

Ajax, cred că, nu va presa sus, fiindcă nu ar avea nevoie de riscuri. Presupun că  vor prefera un joc mai moderat, deoarece englezii vor ieși la joc din primul minut. Ei sunt stresați, vor începe în forță și pot fi ușor rupți de la jumătate, iar lipsa lui Jan Vertonghen nu cred să treacă ușor. Am văzut în primul meci cât de rapid combină olandezii în apropierea careului englez, cum le treaceau un-doiurile chiar la 5-7 metri de Hugo Lloris. Apărarea lui Tottenham fizic nu reușește. Și nu cred că peste noapte echipa „va îmbrăca vreun costum” ce i-ar conferi superputeri.Pronostic: Victorie Ajax Amsterdam
Cota: 2.10
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like