pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Pronostic la Chelsea – Eintracht Frankfurt.Nu vedem surpize in Liga Europei
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Chelsea – Eintracht Frankfurt.Nu vedem surpize in Liga Europei

După remiza din Germania, Chelsea e favorită clară în acest duel.
În primul meci Eintracht a deschis scorul cu o execuție de excepție cu capul a sârbului Luka Jovic, însă după asta s-a stins subit. Gazdele au avut doar un singur șut pe poartă, în timp ce englezii nu numai au egalat, dar au reușit să domine partida creându-și multe ocazii de gol.Deși au scos un rezultat ok, nemții au dezamăgit după joc și acum îi va aștepta un retur de 3 ori mai greu.

Albaștrii au o cotă de 1.36 la victorie, o cotă destul de justificată. Dacă luăm în calcul forma și statistica din Europa League a englezilor, poate acest 1.36 chiar e puțin ridicat. Remiza are 5.5 la casele de pariuri, iar germanii tocmai 9.00.

Chelsea a câștigat absolut toate partidele din Europa League pe Stamford-Bridge în acest an, începând cu Mol Vidi (1-0), apoi cu BATE (3-1) și cu PAOK (4-0), apoi în fazele eliminatorii aici au căzut la datorie Malmo (3-0), Dinamo Kiev (3-0) și Slavia Praga (4-3). E singura echipa engleză care înregistrează 11 victorii întro cupă europeană timp de un an.

Echipa lui Sarri statistic e cea mai bună echipa din Europa League. Englezii sunt lideri detașați la capitolul ocazii create și goluri marcate, iar Oliver Giroud conduce topul marcatorilor cu 10 goluri la activ, pe când Willian pe cel al assisturilor – cu 7 pase de gol înscrise pe numele lui în Europa League.

Pariază pe Chelsea – Eintracht Frankfurt la Bet365

Eintracht nu are cel mai ridicat moral, fiindcă vine la Londra după un 6-1 devastator suferit la Leverkusen, iar pe lângă asta nici scorul de 1-1 din tur nu-i avantajează cu nimic, ba din contra.
Luka Jovic șiFilip Kostic au creat împreună cele mai multe ocazii de gol în Europa League. Nici un cuplu de jucători nu a creat împreună mai mult decât ei - 13 oportunități de a înscrie. Însă echipa germană deseori se rupe și primește goluri cu duiumul. Și asta cel mai des se întâmplă în deplasare, Eintracht fiind mai mult echipa de casă.
Maurizio Sarri nu va putea conta pe Ngolo Kante în acest meci, nici pe Hodson-Odoi și nici pe Antonio Rudiger.
În orice caz Sarri știe să-și rotească lotul în așa fel, încât să scoată randament buni din lotul larg. Hazard a început pe bancă partida din Germania, iar azi este așteptat în start.
La Eintracht Frankfurt singurul jucător incert e Sebastien Haller. Testele vor arăta dacă e apt sau nu de joc, iar dacă prinde lotul, Eintracht ar putea avea la dispoziție toți cei 3 atacanți în formă din acest an: Jovic, Rebic și Haller. 

Pariază pe Chelsea – Eintracht Frankfurt la Parimatch

Chelsea, bătând-o pe Watford cu 3-0, și-a asigurat loc de Champions League pentru sezonul viitor. Deci, pentru acest meci se vor concentra în mod deosebit. E ultima redută către o posibilă finală engleză și deoarece nimeni în EL nu câștigă pe Stamford-Bridge, e logic să mergem pe mâna gazdelor.

Pronostic: Victorie Chelsea cu Fora -1 gol
Cota: 1.50
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like