pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Fiorentina vs AC Milan: Rossonerii motivați pentru a obține un loc de Champions League!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Fiorentina vs AC Milan: Rossonerii motivați pentru a obține un loc de Champions League!

Au mai rămas 3 etape în Serie A, timp în care Fiorentina ar putea să-și mai spele rușinea în urma rezultatelor slabe acumulate în acest sezon, pentru că la mai mult de atât nu poate spera. Au o distanță oarecare de zona retrogradării, iar calea spre un loc de top e prea lungă pentru a fi bătătorită.
AC Milan  la moment e pe locul 5 în clasament, însă obținând maximul de puncte rămase (9) o poate surclasa pe Atalanta și Inter, sperând la un loc de Champions League la anul viitor.

Cotele arată că casele de pariuri se așteaptă la un meci echilibrat, dat fiind faptul că gazdele au 3.00 la victorie, iar oaspeții 2.4. Remiza - 3.30.

Jordan Veretouteste suspendat la Fiorentina, în timp ce Marko Pjaca este incert. German Pezzella e și el accidentat, iar vestea bună e că Federico Chiesa revine în lot.

Priveste LIVE Fiorentina - AC Milan la Bet365

Lucas Paquetaeste suspendat la Milan, iar Giacomo Bonaventura, Lucas Biglia și Ivan Strinic sunt indisponibili, deși unele surse îl dau pe ultimul ca incert. Alessio Romagnoli se întoarce după suspendare și va asigura linia defensivă a rossonerilor.

Există o tensiune mare la Firenze, atât în vestiare. cât și în afara lor. De 5 etape Fiorentina e antrenată de Vincenzo Montella, care a reușit să remizeze acasă (0-0) cu Bologna, apoi să piardă consecutiv toate cele 4 partide la rând. Doar 2 goluri au marcat „violetele” în ultimele 5 etape, drept dovadă că există probleme la atac.
Jucătorii de la Fiorentina sunt încă atașați de Stefano Pioli, iar tacticile și indicațiile lui Montella deocamdată nu sunt asimilate. Ultimul, pentru a-și motiva jucătorii înaintea meciului cu Milan, a scos întregul lot la o cină întrun restaurant. De menționat și situația tensionată din afara terenului, acolo unde fanii înrăiți scandează în stradă împotriva proprietarului clubului - Diego Della Valle.

Milan nu excelează la capitolul rezultate. Nu au mai bătut în deplasare de 4 etape, dar ce e drept că și ultimii adversari de-afară au fost mai bine-clasați decât Fiore (Torino, Parma, Juventus, Sampdoria). La Firenze Milan nu a bătut de 5 ani, ultimele 2 deplasări aici înregistrând remize (1-1 și 0-0)  

Există destulă nervozitate și în rândul milanezilor. În meciul cu Bologna, brazilianul Paqueta l-a luat la pălmuit pe arbitru, fapt pentru care va fi suspendat 3 etape, iar Tiemoue Bakayoko i-a refuzat lui Gatusso să intre pe teren. Mai mult acesta l-a și ofensat grosolan, devenind vedeta serii în Italia.

Pariază pe Fiorentina - AC Milan la Parimatch

Cu toate acestea, mergem pe mâna rossonerilor din următoarele considerente: 1) situația de impas a gazdelor 2) șansa lui AC Milan de a prinde un loc de CL 3) Lotul mult mai bun al oaspeților.  


Pronostic: Milan Fora (0)
Cota: 1.72
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like