pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare

  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
pm
Finala Champions League iti poate aduce un bilet la FOSFOR Electronic Music Festival
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Finala Champions League iti poate aduce un bilet la FOSFOR Electronic Music Festival

Probabil doar cei mai înflăcărați fani se aștepatu ca Liverpool să întoarcă rezultatul cu Barcelona pe teren propriu (4-0), iar Tottenham să revină cu Ajax, care avea 2-0 la pauză în Amsterdam. O explozie de sentimente combinate a provocat această ediție de Champions League, care a furnizat surpriză după surpriză.Finala va fi tipic engleză. Ambele echipe se cunosc foarte bine. Își știu punctele forte și cele slabe.

Jurgen Klopp a avut de înfruntat Barcelona fără Salah și Firmino, însă au demonstrat că pot marca prin alți jucători, care la prima vedere par mai puțin importanți sau experimentați.
Mauricio Pochettino  a jucat câteva partide fără Kane și Son, dar au arătat forță prin Moura.
Până la ora disputării finalei, la 1 iunie, ambele echipe speră să-și readucă în lotul de bază cei mai importanți jucători.

Liverpool e favorita acestei finale, având cota de 1.95 pentru victorie, iar câștigul lui Tottenham e cotat la 3.8.  Remiza are o cotă aproape de reușita lui Spurs – 3.5.

Pariază pe Tottenham – Liverpool la Bet365

Liverpool e favorită din câteva considerente: echipele s-au întâlnit în total de 170 ori, unde „cormoranii” au câștigat de 79 ori, iar londonezii de doar 48; forma excelentă a lui Liverpool din campionat, unde roșii au fost la un pas de a lu titlul, atingând borna de 97 puncte pentru un sezon și nu în ultimul rând cota de 1.95 pentru Liverpool e influențată de faptul că aceștia joacă a doua finală de CL consecutiv.

Pariază pe Tottenham – Liverpool la Parimatch

Liverpool a pierdut competiția internă în fața lui Manchester City, fapt care pune presiune asupra lui Jurgen Klopp în acest meci. Champions League e singurul trofeu rămas, care poate salva sezonul. De cealaltă parte, Mauricio Pochettino și în genere Tottenham joacă pentru prima dată o finală de Champions League. De aceea, de la ei nici nu se cere mult. Ei deja au creat un miracol și o eventuală înfrângere nu ar fi atât de dureroasă. Cu atât mai mult că echipa nu a transferat pe nimeni timp de 2 ani, având un lot mult mai modest și restrâns. Tottenham va juca în voia sa, degajați și conform ultimelor întâlniri cu Liverpool, aceștia chiar nu s-au prezentat rău deloc.

La 31 martie 2019 Tottenham se deplasa la Liverpool în cadrul unui meci din etapa 32-a a EPL. Au pierdut cu 2-1, iar golul decisiv a fost marcat de gafa lui Hugo Lloris în minutul 90. Norocul chior a adus victorie în pușculița gazdelor. Cu același scor Tottenham a pierdut și la Londra în fața „cormoranilor”, însă anul trecut la 4 februarie Spurs a reușit că remizeze 2-2 la Liverpool, întrun meci spectaculos, iar în octombrie lui 2017 londonezii au reușit să-i „injecteze” lui Liverpool un dureros 4-1.

Deci, Tottenham-ul lui Pochettino nu e o pradă ușoară. Argentinianul știe cum să-și folosească lotul scurt și modest, încercând pe parcursul sezonului multe scheme tactice, care cel mai des au dat roade.    

A se lua în considerație că Tottenham a eliminat-o din Champions League pe ultraofensiva  Manchester City a lui Guardiola, grupându-se perfect în meciul de la Londra. Deci, Pochettino ar putea alege aceeași tactică.

În 8 din ultimele 10 întâlniri directe între Tottenham și Liverpool, golurile au venit din ambele părți. La fel cum s-a întâmplat și în ultimele 8 finale de CL, când au marcat ambele finaliste. De aceea, vom fi banali și vom merge pe „ambele marchează” pentru cota de 1.8. Există marcatori iscusiți la ambele echipe, iar noi vom aștepta cu berea-n mână ca aceștia să-și facă treaba.


Pronostic: ambele marcheaza
Cota: 1.80
Agentia: Bet 635 cote bune

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like