pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare

  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Pronostic la Real Valladolid – Valencia CF: Meci de must win pentru “lilieci” !
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Real Valladolid – Valencia CF: Meci de must win pentru “lilieci” !

E ultima etapă din Primera Division a Spaniei. Cam totul s-a decis pentru sezonul La Liga 2018-2019, cu excepția locurilor 4-6 din clasament, cele care duc în cupele europene.

Real Valladolid s-a salvat de la retrogradare. Nu-i paște nici un pericol, de aceea în ultima partidă antrenorul Sergio Gonzalez a afirmat că jucătorii săi vor evolua fără griji, ca să bucure publicul cu meci spectaculos. Tot el a dat asigurări că va folosi în acest meci jucători care au prins mai puține minute de joc în acest sezon. Apoi a vorbit și de Borja, care anunțat că își încheie cariera de jucător. Lăudându-l și apreciindu-i meritele timp de cele 7 sezoane la club, acesta a zis că Borja, de 38 ani, va juca cu Valencia în primul unsprezece.

Valencia a pus cruce pe unul din cele 3 obiective, care era trofeul Europa League, însă alte două ținte încă stau în picioare: locul 4 în clasament și victorie în finala Cupei Regelui.

Priveste GRATIS  Valladolid – Valencia la Bet365

E un meci în care Valencia trebuie să câștige, dacă doresc să joace la anul în Champions League, de aceea „liliecii” sunt extrem de motivați. Despre asta au vorbit însuși jucătorii în interviu.
Cu atât mai mult că vin după 2 victorii în campionat, partide în care Valencia a marcat tocmai 9 goluri. (3-1 și 2-6) Forma echipei este una ascendentă, cu toate că luni bune au jucat pe 3 „fronturi” și mereu au avut jucători accidentați. Meciul cu Valladolid ar fi ca o pregătire serioasă pentru finala cupei, unde Valencia va întâlni Barcelona.

Casele de pariuri o dau favorită pe Valencia cu 1.36, o cotă în scădere liberă de la 1.5. Gazdele au 8.00 la victorie, iar remiza e cotată tocmai la 5.25.

Pariază pe Valladolid – Valencia la Parimatch
Echipele nu au absențe noi pentru acest meci. La Real Valladolid lipsesc în continuare Hervias, Luismi și Tuhami. La Valencia continuă să absenteze Denis Cheryshev. „Liliecii” salută revenirea lui Geoffrey Kondogbia în lot, o piesă importantă în consrucția antrenorului Marcellino Garcia Toral. 

Valencia are o statistică bună în deplasări. Au câștigat exact atâtea partide afară, cât și pe Mestalla – 7 la număr. Au marcat cu un gol mai mult în deplasări decât pe terenul propriu (25 goluri marcate în deplasări/ 24 goluri marcate acasă), însă totuși în deplasare au luat de 2 ori mai multe goluri. Semn că echipa joacă mai spectaculos în deplasare e și procentul meciurilor de over 2.5 per meci – 44%, în timp ce acasă acest indicator e de 32%.

Pariem pe Valencia, deoarece echipa are nevoie de victorie, e întro formă mai bună și au jucători cu o clasă peste echipa „Marelui Ronaldo”, care abia s-a menținut în Primera Division. Însă există șanse mari că vor marca și gazdele. Așteptăm un meci cu goluri.


Pronostic: Valencia cistiga si peste 2.5 goluri
Cota: 1.95
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like