pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Pronostic la Amiens – Guingamp:Un meci de totul sau nimic pentru GAZDE !
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Amiens – Guingamp:Un meci de totul sau nimic pentru GAZDE !

Ultima etapă din Ligue 1 îi oferă echipei Amiens șansa de a rămâne în primul eșalon al campionatului francez. Amiens se află pe locul 17 în clasament, cu doar 35 puncte acumulate. Caen rămâne în urmă cu 33 puncte. Ambele echipe au nevoie de 3 puncte pentru a nu retrograda în Ligue 2 și pentru a nu juca meciurile de baraj.

Va fi etapa în care pentru ambele poate conta nr de goluri marcate în acest meci, deoarece golaverajul echipelor (care la moment e aproape egal) poate decide locul 18 din clasament. Ceea ce o avantajează un pic pe Amiens e golaverajul +2 în fața lui Caen, care va avea un meci mai greu cu – Bordeaux. Însă, teoretic, dacă Caen face un scor frumos cu Bordeaux, iar Amiens remizează, aceasta din urmă poate pierde locul 17 și va juca barajul cu GFC Ajaccio.

Vezi toata oferta la acest meci la Bet365

Amiens are un adversar mult mai simplu în această seară. Guingamp a retrogradat deja, iar antrenorul său Jocelyn Gourvennec în ultimele partide dă șansă de joc multor tineri care au prins mai puține minute în acest sezon, cum ar fi mijlocașii Merghem Mehdi, Lucas Deaux, sau fundașul Jordan Ikoko. Acesta nu uită să deie echipei și sânge nou, promovând jucători, cum ar fi Louis Carnot. Titularizează permanentă veteranilor Jeremy Sorbonși Etienne Didot(ambii de 35 ani) e privită ca un omagiu adus jucătorilor, care probabil se vor retrage în această vară.

Sfârșitul de sezon îl găsește pe antrenorul lui Guingamp cu 2 atacanți accidentați: Benezet Nicolas și N'Gbakoto Yeni Atito. Desigur nu au mare valoare ce-i care lipsesc, însă chiar și din cei rămași există decât un sigur atacant care, cât de cât, face față provocărilor: Marcus Thuram, 9 goluri/31 apariții, în timp ce Nolan Roux, după plecarea sa de la Metz, unde avea 15 goluri anul trecut, a ajuns să aibă doar 2 reușite în 25 apariții aici.La Amiens lipsește atacantul John Mendoza (2 goluri/25 apariții)

Pariază pe Amiens – Guingamp la Parimatch

Cota pentru victoria lui Amiens e de doar 1.44, remiza e cotată cu 4.33, iar o victorie a roșilor – 7.5 !

Guingamp a avut un sezon dezastruos. A încasat tocmai 66 de goluri, iar în deplasare jocul echipei arată palid de tot. Din 17 deplasări Guingamp a pierdut 11, 5 le-a remizat și doar una a câștigat.
Ultimele două întâlniri directe între ele sunt de partea lui Amiens (1-2 și 3-1). 

Chiar dacă Amiens nu a mai câștigat vreun meci de la 9 martie, defensiv echipa nu stă rău. Sunt imbatabili pe teren propriu de aproape 4 luni. Singura problema sunt golurile marcate. 29 goluri întrun campionat în care PSG are 104, nu arată bine, chiar și pentru o echipă modestă din provincie. Însă de această dată Amiens ar trebui să-și consolideze puterile și să bată, fiindcă o forțează circumstanțele.

Pronostic: Amiens Fora -1 
Cota: 1.88
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like