pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Pronostic la Finala Europa League.Chelsea v Arsenal- finală londoneză echilibrată!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Finala Europa League.Chelsea v Arsenal- finală londoneză echilibrată!

Finala Europa League aduce față în față nu doar două echipe de top din Anglia, ci din același oraș. Se joacă pe data de 29 mai la Baku, capitala Azerbaijanului. Loc care a trezit nemulțumiri mari în rândul fanilor englezi, cărora li s-au atribuit doar cîte 3000 bilete, motiv pentru care aceștia au scris plângeri la UEFA și au zis că vor boicota finala, întorcând biletele.

Chelsea e favorită în această confruntare decisivă, având cota de 2.37 la victorie (cotă în scădere liberă de la 2.45 timp de câteva ore), iar Arsenal are cota de 3.1 respectiv.

Probabil parcursul mult mai bun al lui Chelsea în această ediție de Europa League, plus poziția mai bună din clasamentul campionatului intern au determinat această cotă. Plus există un șir de motive și motivații personale, cum ar fi visul lui Maurizzio Sarri de a lua primul său trofeu înainte de a pleca de la Chelsea, ori Eden Hazard să adauge în palmaresul său o cupă nouă înainte de o despărțire de Chelsea.

Unai Emery are o experiență bogată și plăcută în Europa Legue ( 3 trofee de EL cu Sevilla) , iar de această dată cea mai mare motivație a tunarilor ar fi participarea în Champions League în sezonul viitor, loc pe care Arsenal l-a pierdut în clasament, însă pe care deținătoarea Europa League poate să i-l confere automat.

Pariază pe Chelsea - Arsenal la Bet365

Maurizzio Sarri nu va putea conta pe Antonio Rudiger, Callum Hudson-Odoi și Ruben Loftus-Cheek. Unul din cei mai importanți oameni de la Chelsea – N’golo Kante e incert. Dacă nu-și revine până la orea meciului, Arsenal poate să aibă libertate în creație mai mare la mijlocul terenului.

La Arsenal lipsesc în continuare jucătorii care au absentat o bună parte a sezonului: Rob Holding, Hector Bellerin, Aaron Ramsey. Danny Welbeck posibil să revină, iar Henrikh Mhitaryan nu va face deplasarea din motiv de siguranță. Petr Cech posibil să-și joace și el ultimul meci la Arsenal.

Chelsea încă nu a cunoscut gustul amar al înfrângerii în acest sezon de Europa League și echipa de pe Stamford Bridge are în componența sa jucători de valoare mai mare, un oarecare „deep of squad” și un antrenor pragmatic. Aceasta îi dă un plus de încredere față de Arsenal, care a avut un sezon instabil și o apărare uneori jenantă. O eventuală lipsă a lui N’golo Kante la mijloc ar balansa întro măsură mare forțele londoneze, deoarece francezul de câțiva ani e o piesă foarte importantă de a curăța și stopa jocul la mijlocul terenului. Probabil e unul din cei mai buni jucători din lume pe poziția sa.(atât timp cât Sergio Busquets de la Barcelona a cedat mult în ultimii 2 ani)
Cei doi antrenori s-au întâlnit de 2 ori în cadrul Premier League în ultimul sezon. Chelsea a bătut acasă cu 3-2, iar Arsenal a răspuns cu 2-0 pe Emirates.
Întâlnirile dintre aceste 2 echipe cel mai des ies spectaculoase, cu minim 2 goluri marcate per meci.  Și nici finalele de Europa League, deobicei, nu-și supără cu goluri spectatorii.


Pariază pe Chelsea - Arsenal la Parimatch

Chelsea nu ar trebui să aibă dificultăți la înscriere, deoarece linia de fund a lui Arsenal lasă mult de dorit. Am fost martori de nenumărate ori la gafe enorme și nesincronizări de proporții în apărarea tunarilor. Însă Arsenal poate replica, fiindcă statistic sunt una din echipele cu cele mai multe șuturi și ocazii create în EL. Unai Emery e un antrenor care dă practic totul pe atac.

Din acest motiv, ar trebui să iasă un meci cu goluri. Dacă nu din primele minute, cel puțin după deschiderea scorului. Deoarece miza e mare, iar deschiderea scorului de către una din echipe ar duce la panici și schimbări tactice de joc.


Pronostic: ambele echipe inscriu
Cota: 1.66
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like