pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Pronostic la Tottenham v FC Liverpool. FINALA UEFA Champions League
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Tottenham v FC Liverpool. FINALA UEFA Champions League

Finala UEFA Champions League din acest an va fi una tipic engleză. Pe Wanda Metropolitano din Madrid vor lupta pentru rivnitul trofeu lui Tottenham si FC Liverpool, doua echipe care se cunosc foarte bine si iși știu punctele forte și cele slabe.

FC Liverpool e favorita acestei finale, având cota de 1.90 pentru victorie, iar o eventuala victorie a lui Tottenham in timpul regulamentar e cotat la 4.33.  Remiza are o cotă aproape de reușita lui Spurs – 3.75.

FC Liverpool e favorită din câteva considerente: echipele s-au întâlnit în total de 170 ori, unde „cormoranii” au câștigat de 79 ori, iar londonezii de doar 48; forma excelentă a lui Liverpool din campionat, unde roșii au fost la un pas de a lu titlul, atingând borna de 97 puncte pentru un sezon și nu în ultimul rând cota de 1.95 pentru Liverpool e influențată de faptul că aceștia joacă a doua finală de Champions League consecutiv.

Liverpool a pierdut competiția internă în fața lui Manchester City, fapt care pune presiune asupra lui Jurgen Klopp în acest meci. Champions League e singurul trofeu rămas, care poate salva sezonul. De cealaltă parte, Mauricio Pochettino și în genere Tottenham joacă pentru prima dată o finală de Champions League. De aceea, de la ei nici nu se cere mult. Ei deja au creat un miracol și o eventuală înfrângere nu ar fi atât de dureroasă. Cu atât mai mult că echipa nu a transferat pe nimeni timp de 2 ani, având un lot mult mai modest și restrâns. Tottenham va juca în voia sa, degajați și conform ultimelor întâlniri cu Liverpool, aceștia chiar nu s-au prezentat rău deloc.

Pariază pe Tottenham si FC Liverpool la Bet365

Deci, Tottenham-ul lui Pochettino nu e o pradă ușoară. Argentinianul știe cum să-și folosească lotul scurt și modest, încercând pe parcursul sezonului multe scheme tactice, care cel mai des au dat roade.    

A se lua în considerație că Tottenham a eliminat-o din Champions League pe ultraofensiva  Manchester City a lui Guardiola, grupându-se perfect în meciul de la Londra. Deci, Pochettino ar putea alege aceeași tactică.

Pariază pe Tottenham si FC Liverpool la Parimatch

În 8 din ultimele 10 întâlniri directe între Tottenham și Liverpool, golurile au venit din ambele părți. La fel cum s-a întâmplat și în ultimele 8 finale de CL, când au marcat ambele finaliste. De aceea, vom fi banali și vom merge pe „ambele marchează” pentru cota de 1.8. Există marcatori iscusiți la ambele echipe, iar noi vom aștepta cu berea-n mână ca aceștia să-și facă treaba.

Pronostic: ambele marcheaza
Cota: 1.80
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like