pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Pronostic la Portugalia – Elveția: Lusitanii ne pot aduce profit !
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Portugalia – Elveția: Lusitanii ne pot aduce profit !

Prima semifinală a Ligii Națiunilor le va opune fata in fata pe nationalele Portugaliei si Elvetiei, miercuri de la ora 21:45. Niciunda din echipe nu e în formă maximă. Meciurile echipelor naționale se joacă la distanțe mari, iar jucătorii sunt obosiți după un sezon jucat cu intensitate la cluburile lor.

Portugalia e favorita acestui meci, având cota de 1.61. Elveția are 5.75 pentru o victorie pe terenul lusitanilor. Egalul e cotat la 3.6.

La portughezi va lipsi Andre Silva, golgheterul echipei, cu 5 goluri în această campanie de Liga Națiunilor. Mijlocașul Danilor Pereira e suspendat. Cristiano Ronaldo e anunțat titular pentru acest meci.

Atacantul Breel Embolo s-a accidentat la antrenament și va fi indisponibil la oaspeți. De asemenea, antrenorul Vladimir Petkovic a decis să-l excludă din lot pe capitanul echipei naționale - fundașul Stephan Lichtsteiner.

Pariază pe Portugalia - Elvetia la Bet365

Elveția e o echipă mai mult „domestică”. În deplasări joacă mai domol și pragmatic. Foarte rar iese fără gol primit. Ce-i drept, că echipele mari se chinuie cu elvețieinii și când îi bat, cel mai des se întâmplă la limită (Belgia 2-1 Elveția, Anglia 1-0 Elveția). Ultima partidă cu Danemarca a arătat că moralul și apărarea elvețienilor nu sunt tocmai la nivel. Echipa avea 3-0 și s-a văzut egalată 3-3 pe final.

Portugalia vine după 4 remize. Echipa lui Santos nu a mai simțit gustul victoriei de pe data de 14 octombrie 2018. Probabil din acest motiv are tocmai 1.61 la câștig.
Ronaldo nu a jucat deloc la acest turneu, iar în lotul echipei naționale, din vara trecută, a jucat numai 2 partide. Ambele în calificările pentru Euro 2020. Cu Ucraina a jucat 90 minute și în ultimul meci cu Serbia – doar 30 minute. Niciun gol marcat. De aceea pentru el acest meci va fi special.
Portugalia are un nucleu solid, care evoluează la Wolverhampton – Jota, Neves și Moutinho. Iar în atac, în caz că Ronaldo iar va face un meci uscat, este Bernardo Silva,care a avut un sezon bun cu City și Goncalo Guedes. Staruri, care pot face diferența.

Pariază pe Portugalia- Elvetia la Parimatch

Portugalia a bătut Elveția vara trecută la World Cup cu 2-0 și ar trebui să o bată iar acum, fiindcă deplasarea în „țara cantoanelor” va fi mult mai grea.
Portughezii acasă atacă mult și dacă ies determinați, va fi ft greu pentru oaspeți să obțină ceva.

Deoarece lusitanii rar bat la scor, iar Elveția rar pierde rușinos, cred ca va fi o victorie la limită a gazdelor. 1-0 sau 2-1.Pronostic: Victorie Portugalia
Cota: 1.61
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like