pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Pronostic la Ucraina – Serbia: Balcanicii nu-și pot permite să piardă!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Ucraina – Serbia: Balcanicii nu-și pot permite să piardă!

Ucrainenii au început lupta pentru calificare la Euro 2020 cu dreptul. Au remizat miraculos 0-0 în Portugalia, apoi au bătut cu 1-2 la Luxemburg. Ocupă locul 1 în clasament și asta le dă o oarecare încredere.
Serbia are cu un meci mai puțin, sau mai bine zis Serbia a jucat doar cu Portugalia de unde a luat și ea, la fel, un punct (1-1). Din acest motiv Serbia va forța victoria în acest meci, ori minim o remiză.

Cotele la casele de pariuri o avantajează un pic pe Ucraina, care are 2.6 pentru victorie. Se explică prin faptul că se joacă la Lvov, dar și pentru că Ucraina a bătut Serbia în ultimele 4 întâlniri directe.
Cota pentru un suces al iugoslavilor stă tocmai la 3.00, însă pentru o eventuală remiză bookmakerii oferă doar 2.87.

Andriy Shevchenko nu va putea conta în acest meci pe Denys Boiko și pe Junior Moraes. În schimb Andriy Yarmolenko revine după accidentare.

Vezi cele mai bune cote la acest meci la Bet365

La Serbia nu mai e convocat portarul Vladimir Stojkovic, iar Mladen Krstajic preferă să folosească între buturi doi portari fără experiență.Sergej Milinković-Savić, Nemanja Matić, Branislav Ivanović, Matija Nastasić , Nenad Krstičić, Luka Milivojević, și Marko Grujić nu au fost chemați la națională.

Ucraina nu are mari vedete în lot. Poate cu excepția lui Olexandr Zinchenko, care a luat  Premier League în Anglia, cu Manchester City. Deși Pep îl folosește în apărare, la națională Shevchenko îl plasează în mijlocul terenului. Problema Ucrainei e că nu are un atacant de valoare. Bezus și Yeremchuk nu se ridică la nivelul așteptărilor, de aceea toată speranța e pe flancuri, acolo unde activează Konoplyanka și Yarmolenko.

La Serbia există schimbări în lot. Antrenorul Mladen Krstajić s-a dezis de un șir de jucători cu care s-a certat. Se spune că Federația face presiuni asupra sa, indicându-i pe cine să convoace, însă acesta din urmă invocă motivul că unii jucători nu se dăruie pe teren.

Așa sau altfel, atacul Serbiei nu are multe de suferit. Mitrović e present și marchează practic la fiecare a doua apariție a sa, Tadic a fost numit golghterul anului în Olanda, iar Jović a avut un sezon bun la Eintracht Frankfurt și recent a semnat cu Real Madrid. 

Pariază pe Ucraina - Serbia la Parimatch

Serbia nu-și poate permite o înfrângere la Lvov, iar faptul că în ultimele 2 meciuri a reușit să remizeze cu Portugalia și cu Germania, ne duce cu gândul că în fața ucrainenilor nu-i va fi tare greu să se apere.

Pronostic: Serbia Fora (0)
Cota: 2.00
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like