pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Pronostic la Turcia- Franța: Încercăm cartonașele !
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Pronostic la Turcia- Franța: Încercăm cartonașele !

Pe linga partida dintre Moldova si Andora de la ora 19, in grupa noastra se disputa un meci de foc dintre liderele grupei Turcia si Franta.Meciul de la Konya este programat de la ora 21:45.

Tehnicianul roman Mircea Lucescu a plecat de la timona echipei naționale a Turciei. Era și timpul, deoarece rezultatele erau prea slabe. Cel care l-a înlocuit e tehnicianul Senol Gunes, care a evoluat toată cariera sa doar în Turcia, unde a și antrenat o serie de cluburi. E la curent cu fotbalul intern și rezultatele sale la debut sunt cât se poate de bune: 4 meciuri- 4 victorii. Ce-i drept că nici adversarele nu sunt tocmai de un calibru mare. (Albania, Moldova, Grecia, Uzbekistan)

Franța a bătut cu 2-0 câteva zile în urma Bolivia, iar Deschamp și-a permis luxul să facă 2-3 modificări în lot.

Turcia are cota 7.00 ca să o bată pe campioana mondială, în timp ce înșiși „cocoșii galici” au o cotă tricky de 1.55. Remiza se menține la o cotă ridicată – 4.2

Pariază pe Turcia- Franta la Bet365

Didier Deschamp se așteaptă să rotească înapoi lotul, titularizându-i iar pe Giroud, Kante, Matuidi, Lloris.Senol Gunes e încă în cautarea formulei magice, adica nu are încă un standard bătut în cuie. La moment, in toate cele 4 meciuri jucate, acesta a testat diferite scheme, a menajat practic toți jucătorii disponibili (a testat chiar toți portarii), iar pe unii i-a încercat pe alte poziții, neobișnuite lor.Meciul cu „les bleus” va fi unul ce va necesita o pregătire specială. Va fi primul test serios dupa echipele mici și medii bătute anterior.

Nu știm la ce să ne așteptăm de la gazde, cu atât mai mult că Franța în deplasare joacă puțin mai domol și nu marchează atât cât în fața propriilor suporteri. Din aceste motive cota de 1.55 pentru Franța poate fi o mica capcană. Cel puțin trezește dubii. Cu siguranță meciul nu va fi atât de ușor cum arată cota, însă Franța va domina, de aceea ne propunem să abordăm partida în prisma cartonașelor galbene. E știut că turcii joacă dur deobicei și frecvent se aleg cu cartonașe galbene și roșii.

Pariază pe Turcia - Franta la Parimatch

Cred că pentru a evita o înfrângere rușinoasă în fața propriilor fani, turcii vor fi nevoiți să faulteze și Damir Skomina îi va „îngălbeni” puțin. La urma urmei, buna parte a lotului turcesc, joacă în campionatul intern, care nu e de o valoare mare.. iar aici ai de înfruntat campionii mondiali, individualități foarte tehnice.Pronostic: Turcia Fora (0) la cartonase
Cota: 1.57
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like