pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Brazilia vs Venezuela: O cotă de 1.75 în așteptare !
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Brazilia vs Venezuela: O cotă de 1.75 în așteptare !

Brazilia a avut meciul de deschidere acum câteva zile, jucând impotriva Boliviei – cea mai slabă echipă din conferința sud-americană. Era 0-0 la pauză și jucătorii lui Tite au fost fluerați de publicul său. A trebuit să treacă 8 minute după pauză ca gazdele să conducă cu 2-0, datorită dublei lui Coutinho. În final s-a terminat 3-0, însă partida a lăsat impresii contradictorii. 

Din cauza accidentărilor, Tite nu a convocat un șir de jucători importanți la acest turneu: Neymar, Marcelo, Danilo, Fabinho, Diego Costa.

Venezuela a avut o prestație foarte slabă cu Peru în primul meci. Echipa lui Rafael Dudamel a fost dominată masiv de către peruani. Au luat și un gol, însă spre norocul lor, acesta a fost anulat. Cu mare șansă aceștia au luat un punct din acea partidă.

Arthur de la Barcelona e incert pentru acest meci la brazilieni, iar dacă revine, aceasta înseamnă un plus de valoare în zona centrală de creație. În aceste condiții schema tactică a brazilienilor poate deveni mai ofensivă, așa cum Coutinho poate juca mai împins în atac. Oricum, presa scrie că Gabriel Jesus poate începe de această dată în primul unsprezece, în detrimentul lui Firmino.

La Venezuela fundașul lateral stânga Luis Mago a luat cartonașul roșu în primul meci și va fi suspendat pentru partida cu Brazilia. Aceasta înseamnă că pe stânga urmează să apară din start tânărul Ronald Hernandez de la Stabaek, care are numai 5 apariții pentru naționala mare a țării sale, din care în ultimul meci a jucat doar 13 minute.

 Brazilia are o cotă infimă la victorie – 1.14, în timp ce Venezuela e cotată cu 21.00 pentru o victorie aici. Remiza nu e văzută nici ea bine de bookmakeri – 7.00.

Casele de pariuri dau o cotă de nimic pentru acest meci, pentru a dezbate orice poftă a pariorilor de a mai juca ceva aici. 

Pariază pe Brazilia - Venezuela la Bet365

Brazilia e neînvinsă de 15 partide pe teren propriu în Copa America. Deși echipa lui Tite are o apărare aproape beton, aceaștia, în continuare, au mici emoții la finalizare. Cele mai frecvente scoruri din ultimul an au fost 2-0.
Lipsa lui Neymar, dintro parte, slăbește echipa, iar din altă parte, jucători precum Coutinho, care a avut un sezon de nimic, iese la rampă, au mai multă libertate. În meciul cu Bolivia acesta a înscris 2 goluri, a avut cele mai multe șuturi (5), cele mai multe oportunități de a înscrie (4), cele mai multe preluări (7).
Venezuela are o problemă mare cu cele 2 flancuri ale apărării. În stânga va lipsi Luis Mago, iar în dreapta Robero Rosales cu greu face față atacurilor la viteză. Peruanii cele mai multe ocazii și le-au creat anume pe acest flanc.

Pariază pe Brazilia - Venezuela la Parimatch

De aceea, brazilienii dacă încep meciul în forță, se pot dezlănțui cu un scor mai mare decât deobicei. În orice caz, minim două mingi trebuie să introducă în plasă. 

Pronostic: Brazilia H -2 (asiatic)
Cota: 1.75
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 50.00%
4
Nu 50.00%
4