pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Argentina vs Paraguay: O revigorare a „albicelestei” ne poate aduce o cotă de 2.3 !
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Argentina vs Paraguay: O revigorare a „albicelestei” ne poate aduce o cotă de 2.3 !

Argentina a pierdut surprinzător, cu 0-2, primul meci cu Columbia și și-a complicat situația din grupa în care se află. Diego Armando Maradona și toată presa națională a criticat dur evoluția Argentinei din primul meci. Echipa lui Scaloni cu greu mai poate spera la locul 1 în grupa B. Rămân două meciuri în care vor trebui să-și dea sufletul pe teren.
 
Paraguay o conducea cu 2-0 pe Qatar, ba chiar au avut și un gol anulat, însă în doar 11 minute s-a văzut egalată. De aceea jucătorii naționalei Paraguay vor ieși pe teren cu-n singur gând – de a lua 3 puncte.

Cotele partidei o favorizează clar pe Argentina, care are 1.44 la victorie, în timp ce egalul are 4.2, iar o victorie a lui Paraguay se vede la cota 7.5

S-a observat o mare neputință a argentinienilor în primul meci. Forțau aripile, pasele lungi laterale, însă  nimic nu le ieșea. Erau nevoiți fie să paseze în urma, fie să se blocheze pe lângă colțul terenului, de unde în cel mai bun caz scoteau un corner. Aguero invizibil, Messi a ratat câteva ocazii bune.

Lionel Scaloni, tehnicianul argentinian, n-a mai antrenat nimic până acum. A fost asistentul lui Jorge Sampaoli la Sevilla și la naționala Argentinei acum un an. Problema naționalei Argentinei nu e numai întrun antrenor fără experiență, ci și în jucătorii convocați.

Pariază pe Argentina - Paraguay la Bet365

Lionel Messi nu poate trage echipa la nesfârșit, mai ales să coboare des adânc, de unde să pornească atacul. Pentru asta mereu a existat Ever Banega, motorul echipei, care însă nu a făcut deplasarea în Brazilia pentru acest turneu. Și dacă în atac poți renunța la Higuain, Correa sau Icardi, mereu vei avea opțiuni cu Aguero, Dybala și DiMaria, însă problema e că există găuri și în apărare. Dacă nu-l ai pe Gabriel Mercado sau Marcus Rojo pe lângă Otamendi, nu poți să ceri mult de la această defensivă. Ori, de fapt, apărarea naționalei alb-albastre mereu a lăsat de dorit.
Paraguay a scăpat copilărește din mâini victoria cu Qatar, întrun joc dominat cap-coadă. Se vede că echipa e mobilă și deși nu are jucători foarte tehnici, aceștia pun preț pe centrarile lungi în careu, cât și pe fazele fixe.

Din ultimele 10 întâlniri directe Paraguay a reușit să înscrie în poarta Argentinei în 8 din ele. Jumătate din aceste partide au înregistrat rezultate mari de peste 4 goluri.

E o presiune enormă pe naționala Argentinei, fiindcă au nevoie de victorie și de a-și perfecționa și revitaliza jocul în fața fanilor. Ducându-se în atac, aceștia pot lăsa spații mari pe contre, de care ar putea profita naționala Paraguay, că defensiv Argentina arată subțire. Nu ar fi greu pentru veteranul Oscar Cardozo să înscrie în poarta lui Armani. La fel cum ar fi mult mai ușor pentru Messi să desfacă apărarea paraguaiană, care e mult sub cea columbiană…     

Pariază pe Argentina - Paraguay la Parimatch

Pentru că această ediție de Copa America e bogată în goluri, ne gândim că e cazul și acum să avem un meci spectaculos, cu goluri marcate de ambele părți, dar cu victoria mult dorită a Argentinei. 


Pronostic: Argentina câștigă și peste 2.5 goluri în meci
Cota: 2.30
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 63.64%
7
Nu 36.36%
4