pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Brazilia vs Paraguay: Mizăm pe apărarea betonată a gazdelor!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Brazilia vs Paraguay: Mizăm pe apărarea betonată a gazdelor!

Naționala Braziliei vine după un meci mare cu Peru. Un 5-0 devastator asupra incașilor a readus încrederea în rândurile jucătorilor lui Tite, care erau fluerați la primele meciuri de la acest turneu.

Paraguay a făcut un meci extrem de slab cu rezervele Columbiei, pierzând cu 1-0 la Salvador. Naționala lui Eduardo Berizzos-a calificat în ¼ datorită locului 2 în clasamentul celor mai bune echipe de pe poziția a 3-ia.

1.18 este cota pentru victoria naționalei Braziliei în acest meci, în timp ce paraguayenii au o cotă generoasă de 13.00. Egalul e cotat și el darnic cu tocmai 7.00 la agențiile de pariuri.

După remiza albă cu Venezuela, Tite a încercat să schimbe câteva lucruri în primul unsprezece al Braziliei. Pentru prima dată l-a trimis pe un flanc pe Gabriel Jesus, iar pe altul a început cu Everton, un jucător care mereu aducea un plus de valoare, doar că era introdus de pe bancă. Everton are acum 2 goluri și o pasă de gol în 3 meciuri. Probabil aceste schimbări au accelerat motoarele brazilienilor, după un meci neputincios cu Venezuela.
Casemiro e suspendat la naționala „selecao” pentru acest meci, iar locul său îl va ocupa fie Fernandinho, daca se reface la timp după accidentare, fie va debuta Alan.

Pariază pe Brazilia - Paraguay la Bet365

Naționala Paraguayului nu a mai câștigat acest turneu din 1979 și la moment se află întro formă slabă, care rezultă dintro generație mai puțin valoroasă comparativ cu anii precedenți. Aceștia au o singură victorie în ultimele 11 partide și aceea a venit întrun amical cu Guatemala.
Singurul meci frumos prestat de Paraguay la acest turneu a fost împotriva Argentinei, când la un moment dat chiar puteau lua 3 puncte, în rest, per ansamblu, ei arată foarte șubrezi. Cu Qatar au fost egalați la 2, chiar dacă conduceau, iar cu rezervele Columbiei au pierdut 1-0, deși puteau lua mai multe.

Brazilia are ZERO goluri primite în ultimele 5 partide jucate și asta o clasează în topul celor mai bune defensive din America de Sud. În genere, de când Tite a preluat echipa (2 septembrie 2016) acesta are o statistică impresionantă de 30 goluri jucate la zero din 39 desfășurate. Un indice vorbitor al calității defensive.

Pariază pe Brazilia - Paraguay la Parimatch

Fiindcă nu se știe cum vor evolua lucrurile în plan ofensiv, acolo unde Brazilia deseori are probleme la finalizare și pentru că e greu să ghicim formula de start a lui Tite, ar fi de evitat ceva pe goluri sau handicapuri, deoarece Brazilia, din câte am observat, poate marca 1 gol și să se mulțumească, poate marca două și să închidă jocul…ori se pot dezlănțui cu un scor mare. De aceea e recomandabil să jucăm pe apărarea naționalei „selecao”, acolo unde totul e organizat mult mai bine. 

Pronostic: Victorie Brazilia fără gol primit
Cota: 1.61
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 54.55%
6
Nu 45.45%
5