pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Argentina vs Chile: E timpul să vedem goluri!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Argentina vs Chile: E timpul să vedem goluri!

Meciul pentru locul 3 la Copa America ne aduce un duel deja tradițional dintre naționala Argentinei și cea a Chile.  Argentinienii au suferit mult în urma ultimelor două întâlniri cu Chile la Copa America, unde 2 ani la rând au pierdut finala la seria loviturilor de departajare.

Argentina nu a făcut un meci rău cu Brazilia în semifinale. Și-au creat ocazii bune, au atacat, însă a pierdut cu 2-0. Probabil undeva meritau un gol, deși, parcă nu s-ar întoarce limba pentru a spune că meritau calificarea în finală. Nu au fost atât de amorțiți precum cu Columbia în primul meci, dar nici nu și-au etalat potențialul ofensiv la maxim.
Chile, care are un lot bătrân și foarte experimentat, a pierdut rușinos atunci când nimeni nu s-a așteptat. Peru, care a luat 5 goluri de la Brazilia, a arătat determinare, forță și caracter și au spulberat cu un 3-0 visele chilienilor, care poate undeva au subestimat adversarul.

Nu știm după ce criterii se orientează casele de pariuri, care o dau favorită pe Argentina, legându-i cota 1.8 la victorie, în timp ce naționalei „La Roja” dăruindu-i o cotă de tocmai 4.5. Egalul e trecut și el cu câteva zecimi de normă, având 3.5.

Pariază pe Argentina - Chile la Bet365

Nu există mare motivație pentru ambele echipe de a juca un meci pentru locul 3, însă spre deosebire de Reinaldo Rueda, antrenorul chilienilor, care nu poate roti mult lotul, la naționala Argentinei ar fi logic să apară acum în lot nume care au prins puține sau deloc minute la acest turneu, cum ar fi Dybala, Matias Suarez sau Roberto Pereyra. Cel mai probabil va reapărea din start și Angel Di Maria. Lautaro Martinez e suspendat din cauza cumulului de cartonașe galbene. Unele surse scriu că există ceva șanse ca Lionel Messi să nu joace cu Chile și ar fi logic… mai ales după declarațiile lui aspre la adresa arbitrului după meciul cu Brazilia. În genere, există temeri în rândurile argentinienilor că acesta va abandona naționala pentru a treia și ultima oară… însă atât timp cât Argentina va găzdui ediția Copei America vara următoare, e devreme, probabil, pentru astfel de gânduri.
Jose Fuenzalida s-a accidentat în meciul cu Peru și nu va putea evolua la naționala chiliană. Oricum, lotul chilienilor nu ar trebui să sufere mult. Alexis Sanchez și cu Eduardo Vargas ar trebui să înceapă în primul unsprezece.

Pariază pe Argentina - Chile la Parimatch

Probabil cota de doar 1.8 pentru Argentina se datorează statisticii bune pe care o are „albiceleste” împotriva chilienilor de-a lungul istoriei. Aceștia au câștigat 60 din totalul de 90 partide în toate competițiile cu Chile, pe când ultimii – doar 8.
Deși, „La Roja” le-a furat argentinienilor două trefee CA la rând, aceștia nu au reușit să o bată pe Argentina în timp regulamentar de 90 minute deja de 11 ani.
Însă ceea ce contează e conjungtura. Meci fără mare miză și probabil cu ceva rezerve în lotul ambelor părți.  Argentina ar fi interesată să-și ia o revanșă  în fața chilienilor, iar chilienii ar putea profita ușor de apărarea cu probleme a adversarului său, plus să mai spele din rușinea cu Peru.
Deci, există premise pentru un meci spectaculos, cu goluri.    

Pronostic: peste 2,5 goluri
Cota: 1.80
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 60.00%
6
Nu 40.00%
4