pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare

  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Peru vs Brazilia: Mizăm pe păstrarea intactă a porții lui Alisson în finală!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Peru vs Brazilia: Mizăm pe păstrarea intactă a porții lui Alisson în finală!

O finală puțin surealistă ne așteaptă duminică la ora 23 00 (GMT +2) pe Maracana, Rio de Janeiro.
Trecând cu foarte mare noroc de Uruguay, apoi spulberând naționala Chile cu 0-3, Peru a produs un mic miracol: s-a calificat în finală, o finală pe care nu au mai jucat-o din anul 1975.

Vor juca acum împotriva gazdelor, care nu impresionează pe nimeni cu prezența lor în finală (totuși au cel mai valoros lot din America de Sud) – o echipă pe care Ricardo Gareca și jucătorii săi o cunosc bine. Peruanii au pierdut 5-0, în faza grupelor, de la Brazilia, iar acum vor pregăti detaliat meciul, punând accentul pe apărare.
Naționala „Selecao” e cotată cu doar 1.3 pentru o victorie în finală, ceea ce-i oferă un statut lejer de favorită clară, iar fiecare leu pariat pe peruani îți poate aduce un profit de 12 ori mai mare.(!)
Există probleme de lot la brazilieni: Richarlison nu se va reface până la ora meciului, Willian e indisponibil și el, iar Fernandino și Felipe Luis sunt incerți, deși unele surse scriu despre o revenire a ultimului în lot.
Jefferson Farfan e singura absență la incași.

Pariază pe Peru - Brazilia la Bet365

Brazilia are un golaveraj de 10-0 în această competiție, ceea ce-l face pe portarul Alisson un spectator la acest turneu. E un rezultat fantastic al apărării, luând în considerație că piesele din defensiva gazdelor nu sunt la prima tinerețe: Luis Felipe a avut un sezon slab la Atletico, Thiago Silva are deja 34 ani, iar Dani Alves – 36. Probabil doar Marquinos se privește ca un intrus pe această linie defensivă.
E clar că jocul bine organizat din apărare se datorează antrenorului Tite, însă din cauza atacanților care ratează mult, echipa a fost fluierată la primele meciuri. Și aici se observă două lucruri: lipsa lui Neymar și schimbările permanente în atac. Cum numai nu a rotit Tite jucătorii în atac.
Everton, Firmino și Filippe Coutinho vor avea o motivație în plus: să marcheze în finală, deoarece au șanse să obțină trofeul golgheterul turneului.

Pariază pe Peru - Brazilia la Parimatch

Peru e ”un client fidel” al naționalei Braziliei, dacă admirăm statistica meciurilor directe de ani de zile, însă nu trebuie neglijat faptul că e vorba de o finală, pe care peruanii o joacă o data la 34 ani.
Cel mai probabil incașii vor aplica un joc asemănător cu cel prestat în fața uruguayenilor, împotriva cărora nu au avut niciun șut pe poartă. Cu toate astea, sperând că o pot găsi pe „selecao” descoperită (totuși atacul peruanilor dispune de viteze bune) Adică, cel mai probabil, urmează un joc la cutie, iar brazilienilor le poate fi mai ușor, decât uruguayenilor, să desfacă o asemenea apărare, fiindcă au o schema tactică complet ofensivă, care cuprinde toate zonele și au la dispoziție jucători mult mai valoroși. Nemaivorbind de publicul gazdă care va umple până la margini tribunele Maracana.
Cred că se pune problema câte goluri va marca Brazilia. Așteptăm un 1-0 sau 2-0, așa cum ne-a obișnuit Brazilia lui Tite în ultimii ani.  A se lua în considerație și opțiunea „Advincula ia cartonaș galben”, cota 2.25.

Pronostic: Victoria Braziliei fără gol primit
Cota: 1.72
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like