pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Saburtalo vs Sheriff: Rușinea tiraspolenilor din tur îi obligă să marcheze în retur!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Saburtalo vs Sheriff: Rușinea tiraspolenilor din tur îi obligă să marcheze în retur!

Sheriff Tiraspol a reușit să surprindă neplăcut multă lume săptămâna trecută, atunci când fiind favoriți în duelul cu Saburtalo, a pierdut nemilos cu 0-3 la Tiraspol. Un rezultat rușinos care, probabil vine în urma subaprecierii adversarului.

Învingând-o cu 15-0 pe Sireți în Cupa Moldovei, tiraspolenii s-au gândit că pot trece de georgieni, prestând un fotbal econom, fără stresuri, însă nu a fost să fie.

Echipa lui Giorgi Chiabrishvili e debutantă în cupele europene și ambițiile, cât și așteptările, echipei sunt mari.  Acest club e unul tânăr, fondat în 1999, iar în 2005 a fost preluat de către Tariel Khechikashvili, care mai târziu a devenit ministrul sportului în Georgia. S-a investit mult în Saburtalo Tbilisi în ultimii ani.  Echipa are o infrastructură de invidiat și o academie care anual vinde tinere talente în Olanda, Rusia și Ucraina. Cu alte cuvinte, Saburtalo trece acum prin momentele plăcute, prin care trecea Sheriff acum câțiva ani. Faptul că aceștia au ajuns în faza ¼ a cupei și se află pe locul 2 în clasamentul campionatului intern confirmă cele spuse mai sus. 

Pariază pe Saburtalo Tbilisi - Sheriff Tiraspol la Bet365

Leandro Ribeiro și Andrei Bliznichenko sunt în continuare indisponibili pentru tiraspoleni.

Trebuie de remarcat faptul că Sheriff Tiraspol nu poate câștiga deja de 4 partide în deplasare în cupele europene: FC Copenhagen 2-0 Sheriff,  Shkendija 1-0 Sheriff, Valur 2-1 Sheriff, Qarabag 3-0 Sheriff. 

Pariază pe Saburtalo Tbilisi - Sheriff Tiraspol la Parimatch

Returul se va juca pe arena Mikheil Meskhi Stadium, care are o capacitate de 27 mii spectatori și cu siguranță suporterii locali vor încuraja enorm echipa.

Sheriff deja nu mai are ce pierde. Va ieși la atac și își va încerca norocul, iar gazdele pot profita de spații și greșeli…și să puncteze și acasă minim o dată.

Straniu că după 0-3, georgienii au la victorie cota de tocmai 3.2.

Jucăm „ambele marchează” și ne așteptăm la un meci deschis. Ar fi trist dacă tiraspolenii nu ar marca niciun gol în cadrul dublei manșe.

Pronostic: Ambele marchează
Cota: 1.72
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like