pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare

  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
pm
1xbet
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Viitorul – FC Botoșani : Statistica, antrenorii și jucătorii promit goluri !
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Viitorul – FC Botoșani : Statistica, antrenorii și jucătorii promit goluri !

Etapa a 5-a din Liga 1 se încheie cu un derby dobrogeano-moldovenesc. Viitorul va primi la Constanța moldovenii din nordul-estul țării luni începând cu ora 21:00.

Viitorul lui Hagi are un parcurs aproape brici. După ce au clacat în Belgia, pierzând drastic cu 6-3 de la Gent, aceștia și-au găsit forțe și moral să câștige următoarele două partide, 3-2 cu Hermannstadt și 2-1 cu Gent. Cât pe ce să scoată o victorie și din deplasarea de la Sepsi, însă au fost egalați în minutul 94 (2-2). Echipa dobrogeană are 3 victorii și o remiză în 4 etape desfășurate, fiind una din cele mai spectaculoase echipe din Liga 1. (11 goluri marcate)

Botoșănenii au și ei un start bun de sezon și încă nu au cunoscut gustul amar al înfrângerii. Au câștigat de două ori și alte două ori au remizat. (9 goluri marcate). Acum două săptămâni au bătut-o pe FCSB la Pitești, furnizând o surpriză de proporții. Deci, moldovenii nu sunt de subapreciat.

Ambii antrenori și-au vândut recent cei mai buni jucători din loturile lor. După Băluță, Vână și Hagi jr, Gheorge Hagi s-a despărțit recent și de Drăguș, care a plecat în Belgia, la Standard Liege. Marius Croitoru l-a cedat și el pe greculSoiledis la FCSB, însă are destul tineret care poate trage în orice moment.

Pariază pe Viitorul Constanța – FC Botoșani la Bet365
Ambele echipe s-au întâlnit de 19 ori în ultimii 9 ani și în 12 din ele s-au marcat minim 3 goluri în meci. Botoșani a pierdut ultimele 5 deplasari la Constanța, ceea ce ne indică faptul că este foarte posibil să bată gazdele și să avem un meci spectaculos.

Pariază pe Viitorul Constanța – FC Botoșani la Parimatch

Chiar și antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, după toate laudele aduse lui Gheorghe Hagi și echipei acestuia, a recunoscut că va seta echipa sa să joace ofensiv: „Îmi doresc din tot sufletul să iasă un spectacol iar cel mai bun să câştige. Va fi un meci de care pe care. Istoricul întâlnirilor directe, acolo ne duce cu gândul. Îmi aduc aminte, 4-4, 2-2. Nu îmi este frică, jucăm împotriva unei echipe formată din tineri şi mergem să jucăm ceea ce antrenăm, un joc pentru atac. Pregătesc meciul să dau gol. Nu am nici cea mai mică teamă că băieţii nu vor respecta

"…Va fi un meci frumos, două echipe care practică un fotbal foarte bun, pe atac, nu ne punem pe două linii. Care o să rateze mai puţin, o să câştige. Echipele care se deschid, oferă şi spaţii…” - Andrei Patache, fundaşul dreapta al FC Botoşani.

Casele de pariuri țin cota la over 2.5 foarte ridicat –  2.25, ceea ce ne tentează să o încercăm, însă ne vom proteja cu un gol, luând peste 2 asiatic la cota de 1.71. În cazul în care se termină cu două goluri în meci, miza se întoarce.


Pronostic: peste 2 goluri
Cota: 1.71
Agentia: Bet 635 cote bune

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like