pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Cagliari vs Genoa: Oaspeții pot aduce spectacol pe Sardegna Arena !
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Cagliari vs Genoa: Oaspeții pot aduce spectacol pe Sardegna Arena !

Cagliari va juca cu Genoa întrun meci din cadrul etapei a 4-a din Serie A. E meciul care deschide weekendul fotbalistic în Italia și se va disputa vineri, începând cu orele 21:45.

După ce a reușit să bată cu 1-3 la Parma, Cagliari se pregătește de acest meci cu un moral bun. Artur Ioniță a prins decât ultimele 21 minute din meci și nu s-a remarcat cu nimic deosebit. După 3 etape și un meci de cupă, moldoveanul nu are încă nici gol și nici măcar un assist la echipa de club. Sperăm că genovezii să-i ofere șansa pentru reușite. Cagliari are o singură victorie în 3 etape din Serie A.

Unul din atacanții de bază ai gazdelor - Leonardo Pavoletti (16 goluri sezonul trecut) este, în continuare, accidentat, ceea ce înseamnă că Giovanni Simeone  va începe, probabil, iarăși în pe linia din față, cu atât mai mult că a marcat în ultimul meci.  Radja Nainggolan, împrumutat recent de la Inter, este accidentat, iar mijlocașul Federico Mattiello este incert. Joao Pedro rămâne singurul atacant relativ bun și experimentat pe care îl are Cagliari. Acesta a reușit deja să marcheze câte un gol în campionat și în cupă și la moment are tot atâtea goluri înscrise, cât și fundașul Luca Ceppitelli, care a reușit o dublă în meciul cu Parma.

Pariază pe Cagliari - Genoa la Bet365

Genoa vine după un eșec cu Atalanta, un meci în care ambele echipe au marcat din penalty, iar golul înfrângerii a venit în minutul 95. Cu toate astea, Genoa are rezultate bune și spectaculoase. Dacă nu luăm în seamă victoria 4-1 cu Imolese din cupă, genovezii au remizat 3-3 la Roma și au reușit să învingă Fiorentina cu 2-1 acasă.

Genoa are un lot mai omogen și mai valoros decât Cagliari. Prin asta și se explică ușurința cu care își marchează golurile. Aceștia au transferat în această vară jucători de la Juventus, Milan și Ajax. Stefano Sturaroa venit pentru 16.5 milioane euro, Lasse Shone a costat 1.5 milioane euro, iar Cristian Zapata a venit liber de contract. De asemenea, Genoa și-a întărit buturile cu Ionuț Radu, dar a pus mâna și pe Riccardo Saponara și Sinan Gumus, care au venit pe gratis de la Fiorentina și respectiv Galatasaray.

Primești 25 Euro la primul depozit

Istoricul întâlnirilor directe ne arată că ambele echipe știu să marcheze una împotriva ceileilalte. În 10 din ultimele 12 întâlniri directe au marcat amândouă. Iar over 2.5 a înverzit biletele pariorilor de 7 ori din ultimele 12 confruntări dintre aceste formații.

Genoa e  o echipă mai mobilă și poate marca liber câteva goluri, iar Cagliari ne-a demonstrat de nenumărate ori că poate înțepa, atunci când mai puțin te aștepți. Se așteaptă un meci cu goluri. 

Pronostic: Peste 2.5 goluri în meci 
Cota: 1.80
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 68.42%
13
Nu 31.58%
6