pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Sevilla vs Real Madrid: Unul din cele mai spectaculare derby-uri din Spania!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Sevilla vs Real Madrid: Unul din cele mai spectaculare derby-uri din Spania!

Meci extrem de tentant îi așteaptă pe amatorii fotbalului spaniol, dar și pe pariori. Andalusienii, care dețin podiumul la moment în La Liga, vor aștepta-o, duminică, începând cu orele 22:00, pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, pe Real Madrid, o echipă răvășită de probleme și suferințe chiar la început de sezon.

Sevilla FC are 3 victorii și o remiză în actuala ediție de Primera Division, însă se întoarce motivată la maxim în țară, după ce a bătut cu 0-3 pe un teren dificil cum e cel de la Baku. Chichiarito a marcat primul său gol pentru Sevilla.

După meciurile jucate s-ar crea impresia că andalusienii marchează puțin (au doar 5 goluri înscrise), însă trebuie de subliniat faptul că sudicii au început sezonul cu două deplasări, iar afară aceștia niciodată nu au strălucit. În schimb, Julen Lopetegui, se pare că, reușește să construiască la Sevilla o defensivă pe care nu a izbutit-o când se afla la Real Madrid (un singur gol primit după 4 etape), iar acum ar putea să se revanșeze…că, oricum, cunoaște foarte bine echipa adversă.

Pariază pe Sevilla - Real Madrid la Bet365

Real Madrid are o apărare care se clatină serios și dacă pănă la meciul cu PSG, „los blancos” primeau goluri precum Barcelona FC (ba câte unu, ba câte două), atunci parizienii , fără Cavani, Neymar și Mbappe pe teren, pur și simplu, au umilit madrilenii în Champions League, administrându-le un 3-0 dureros…ca revanșă pentru disputele anterioare din CL.

Nu ar fi corect dacă nu am remarca lipsa unui șir lung de jucători care nu au jucat la Paris: Nacho, Ramos, Marcelo, Modric, Isco, Asensio, Diaz ect.

O bună parte din acești jucători vor reveni în lotul care va zbura la Sevilla. Nacho cu Ramos cu siguranță vor juca pe Pizjuan, deoarece erau suspendați doar pentru meciurile din CL. Șanse mari de a reveni au Marcelo și Isco, iar prezența lui Modric și Diaz duminică rămâne incertă. Asensio rămâne indisponibil pe o perioadă indifinită.

Chiar dacă Zidane își aliniază înapoi piesele importante, e clar că problema din apărare nu dispare, așa cum suferă întreaga viziune a tehnicianului cu jucătorii angrenați în sistemul său de coordonate, inclusiv partea atacului. Să nu uităm că Real nu a putut marca un gol regulamentar cu PSG, având ZERO șuturi pe poartă, un record negativ pe care nu-l atingese din anul 2003… Și deplasările la Sevilla sunt la fel de dificile. 

Primești 25 Euro la primul depozit

Real Madrid nu a mai câștigat la Sevilla de 4 ani. În acest răstimp, Sevilla i-a bătut acasă de 4 ori, iar o dată formațiiile au remizat spectaculos în cupă (3-3).

Ultima dată când „galacticii” au ieșit din Sevilla fără gol primit a fost în anul 2012, iar în 4 din ultimele 5 deplasări aici madrilenii încasează câte 3 goluri, indiferent de tehnician (Lopetegui, Zidane, Benitez).

Așadar, ne punem speranța în goluri multe și din ambele părți.

Pronostic: Ambele marchează & peste 2.5 goluri în meci
Cota: 1.72
Agentia: Bet 635 cote bune

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like