pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Sevilla vs Real Sociedad: Andaluzienii cu primele fisuri în apărare!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Sevilla vs Real Sociedad: Andaluzienii cu primele fisuri în apărare!

Un meci greu, apoi unul mai ușor…iar după - iarăși unul dificil. Cam așa e calendarul Sevilliei la moment. După înfrângerea cu Real Madrid, apoi după eșecul lamentabil cu Eibar, sudicii vor primi vizita bascilor din San Sebastian, iar după va veni un meci mai ușurel cu APOEL în EL. Partida cu Real Sociedad se va juca duminică, 29 septembrie, începând cu orele 22:00.

Ceva nu mai funcționează bine la Sevilla. Echipa lui Lopetegui a început sezonul bine. Deși marca foarte puțin, aceasta avea 3 victorii și o remiză în Primera Division, iar scorul de 0-3 din Azerbaijan a întărit și mai mult ideea că andaluzienii „sunt pe cal”. Însă timp de ultimele 2 etape, adica în decurs de 4 zile, lucrurile s-au deteriorat. Cu Real Madrid acasă nu doar au pierdut (0-1), ci în premieră nu au avut nici un șut pe poarta madrilenilor întrun meci pe Pizjuan. Apoi a urmat catastrofa de la Eibar, unde Sevilla avea 0-2 la pauză și nimic nu prevestea un fail rușinos, însă acel fiasco totuși a urmat. Bascii de la Eibar au întors scorul și au bătut 3-2, iar Lopetegui a făcut o criză de nervi la final.

Fundașul central Daniel Carricoa suferit o accidentare în meciul cu Eibar, însă acesta, cel mai probabil, se va reface până la ora meciului cu Sociedad.

Pariază pe Sevilla - Real Sociedad la Bet365

Bascii din San Sebastian sunt un adversar și mai de temut decât e Eibar. Aceștia vin după 3 victorii consecutive în campionat și au pierdut o singură dată în acest sezon, 2-0 întrun meci principial cu Bilbao.
Real Sociedad marchează mai mult și se apără mai bine decât Sevilla. Echipa lui Imanol Alguacilare 10 goluri marcate și numai 4 primite, iar tehnicianul se sprijină pe un lot plin de tineri, precum Oyarzabal, Isak, Odegaard sau Januzaj.Toți, cu excepția belgianului, s-au evidențiat deja marcând în acest sezon, iar norvegianul Odegaard a marcat chiar în poarta lui Oblak, atunci când echipa sa nu i-a lăsat nicio șansă lui Atletico Madrid.

Singura absență notabilă la oaspeți e căpitanul Asier Illarramendi, însă acesta lipsește deja de 4 etape, iar bascii se isprăvesc foarte bine și fără dânsul.

E straniu că, în ciuda faptului celor menționate mai sus, Sevilla are 1.85 la casele de pariuri pentru victorie, iar câștigul lui Real Sociedad e cotat cu tocmai 4.5 (!)

Bascii au demonstrat deja că pot marca oricui, iar Sevilla lui Lopetegui, care nu travsersează cea mai bună perioadă, poate fi prinsă pe picior greșit.

Primești 25 Euro la primul depozit

Nu prea are rost să ne uităm pe statisticile întâlnirilor directe, deoarece Sevilla în ultimii ani nu doar a schimat lotul, ci și o serie de antrenori. Spre exemplu, Machin, aliniind o schemă ultraofensivă, a reușit să o bată pe Sociedad în ultima întâlnire cu 5-2, însă Caparros și Sampaoli erau adepții unui joc pragmatic, de aceea rezultatele, cât și viziunile tactice, variază. Însă cert este faptul că, atunci când la Lopetegui încep problemele cu rezultatele, perioada durează (aceasta s-a observat când el a antrenat-o pe Real Madrid și Porto), iar tehnicianul e departe de a fi unul de top, deși a antrenat și naționala Spaniei.

Așteptăm cel puțin o reușită din partea bascilor, dar și o ripostă pe măsură de la andaluzieni. 

Pronostic: Peste 2.5 goluri
Cota: 1.90
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 51.72%
15
Nu 48.28%
14