pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Țara Galilor vs Croația: Galezii au cel mai slab atac din grupă!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Țara Galilor vs Croația: Galezii au cel mai slab atac din grupă!

Galezii așteaptă vizita croaților la Cardiff, pentru o dispută foarte importantă în a atinge obiectivul principal în grupa E – accederea la turneul final.  Partida se va juca duminică, 13 octombrie, începând cu orele 21:45.

Naționala Țării Galilor se află întro postură puțin disperată, aflându-se pe poziția a 4-a, având doar 7 puncte acumulate, după 5 partide jucate. E clar că la locul 1 poate doar visa, însă pentru locul 2 șanse matematice există. Urmează o deplasare în Azerbaijan și un meci cu maghiarii acasă. Două partide pe care va trebui să le câștige în cazul în care pierd azi. Însă întâlnirea cu Ungaria posibil să fie cea decisivă, pentru că celor din urmă le-a rămas decât două meciuri, din care unul relativ ușor.

De aceea, gazdele ar trebui să iasă extrem de motivați pentru a scoate din acest meci minim o remiză. 

Pariază pe Țara Galilor - Croația la Bet365 

Numai că există câteva probleme. Galezii, alături de azeri, au cel mai slab atac din grupă: doar 5 goluri marcate. Însă defensiv stau exact ca croații: 5 goluri primite.
Și aceștia niciodată nu au învins naționala Croației.

Deși s-au întâlnit doar de cinci ori, croații au învins în 4 din aceste meciuri, iar în unul au remizat. Tot de patru ori din cinci croații au marcat câte 2 goluri în poarta galezilor.

Va fi interesant ce linie de fund va alinia Ryan Giggs pentru această partidă, deoarece, în mare parte, în apărare acesta se bazează pe tineri de la Swansea, Charlton și Bournemouth, care, e greu de crezut că, pot face față ofensivei croate.

Naționala lui Zlatko Dalic conduce grupa cu 13 puncte. O victorie la Cardiff i-ar asigura calificarea. Echipa e în formă bună. Chiar dacă a remizat la Baku, aceștia și-au revărsat nervii și furia pe unguri, nimicindu-i cu 3-0, meci în care Bruno Petkovic a marcat o dublă. Acesta are deja 4 goluri în 6 apariții la națională și este gata să-i ia locul lui Kramaric la echipa țării.

Marcelo Brozovic este suspendat la oaspeți, iar locul său, cel mai probabil, va fi luat de Mateo Kovacic.

Primești 25 Euro la primul depozit

Chiar dacă galezii joacă mai bine acasă, acolo unde au învins în ultimele 4 partide, meciul cu Croația va fi unul extrem de dificil. Totuși, există o miză mare la mijloc și adversarii de azi ca valoare sunt peste Belarus, Azerbaijan, Trinidad & Tobago sau Slovacia, pe care galezii i-au bătut la Cardiff. 
Gazdele sunt nevoite să iasă la atac, acolo unde multe nu le iese, iar croații pe contre pot fi foarte rapizi, deoarece au pe flancuri jucători de clasă superioară (Rebic și Pierisic). Greu de crezut că națioanla Țării Galilor poate lua de aici mai mult de un punct. 

 
  1 X 2 BONUS
2.50 3.10 3.00 25 USD
Pariaza 25 USD si poti cistiga 62.5 USD 77.5 USD 90 USD

Pronostic: Croația H0 (fora zero)
Cota: 1.67
Agentia: Bet 635 cote bune

 

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 57.58%
19
Nu 42.42%
14