pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
România – Norvegia: Ambele echipe au nevoie acută de victorie!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


România – Norvegia: Ambele echipe au nevoie acută de victorie!

Arena Națională din București va găzdui marți, 15 octombrie, probabil cel mai important meci al naționalei României din grupa F a calificării pentru Euro 2020. Partida cu Norvegia va începe la ora 21:45.Naționala lui Cosmin Contra se află pe treapta a 3-a în grupa F și e la doar un punct de Suedia, ceea ce ar părea frumos, însă partea proastă a istoriei e că României îi rămân cele mai dificile mecuri, iar Norvegia va juca cu Malta și Feroe. Plus mai e o Suedie care e în față.
Tricolorii vor întâlni Suedia în noiembrie pe teren propriu, iar apoi vor face deplasare în Spania, unde nici cei mai înflăcărați fani nu prea pot spera la victorie. Din acest motiv meciul cu Norvegia și Suedia sunt cruciale și necesită o determinare maximă. În special cu Norvegia.

Vlad Chiricheș s-a accidentat în partida din Feroe, Cosmin Contra recurgând la convocarea lui Cristea de la FCSB și Burca de la CFR. Keșeru are ceva probleme de sănătate înaintea duelului cu norvegienenii și e incert. E foarte probabil ca Mitriță să înceapă din start.
Pariază pe Romania - Norvegia la Bet365

Norvegia e la 3 puncte sub România. Îi rămân două partide ușoare, însă asta poate fi insuficient pentru a o devansa pe vecina ei scandinavă – Suedia. De-aceea norvegienii vor veni la București însetați de victorie, cu gândul de a lua 3 puncte și în paralel să spere că Suedia va lua bătaie de la Spania, lucru pe care și l-ar dori nespus și România.
Deci, ecuația e clară și face ca aceste două naționale să lupte marți pe viață și pe moarte.Echipa lui Lars Lagerbäcknu e un colos al fotbalului european, însă reușește să marcheaze în fiecare meci din grupă. Au egalat chiar și Spania acasă, deși faza acelui penalty din minutul 92 a fost controversată.
Problema norvegienilor e că, deși în atac stau bine, defensiva nu prea știe să țină scorul. Aceștia au condus cu România 2-0, iar Keșeru i-a egalat pe final de unul singur. Același lucru a fost în derby-ul scandinav, unde în primul meci Norvegia, la fe, avea 2-0 și s-a terminat 3-3 și în al doilea meci unde iarăși au condus cu 1-0, dar nu au putut păstra scorul.   
Este greu de crezut că scandinavii nu vor marca la București. Întrebarea e când, cum și cât. Gazdele ar trebui să dea o replică bună, deoarece următoarele două partide sunt și mai dificile. Și dacă se pierd puncte acum, șansele la calificare vor fi foarte mici. 
În ciuda faptulul că golurile sunt apreciate înalt la casele de pariuri pentru acest meci, cred că acestea nu vor lipsi, așa cum a fost și în partida de la Oslo.


  1 X 2 BONUS
2.75 3.20 2.87 25 USD
Pariaza 25 USD si poti cistiga 68.75 USD 80 USD 71.75 USD

Pronostic: peste 2 goluri in meci
Cota: 1.77
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 50.00%
14
Nu 50.00%
14