pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Atletico Madrid - Bayer Leverkusen: Nu așteptăm prea multe goluri la Madrid!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Atletico Madrid - Bayer Leverkusen: Nu așteptăm prea multe goluri la Madrid!

Ziua de marți e zi de Champions League, însă ea nu ne aduce prea multe meciuri echilibrate. Duelul spaniolo-german dintre Atletico Madrid și Bayer Leverkusen e unul din puținele care trezește interes în această zi. Partida va începe la ora 19:55.

Madrilenii se află pe a doua poziție în grupa D și e la egal de puncte cu Juventus. Doar golaverajul mai bun al italienilor, care au cu un gol mai mult, îi face pe aceștia să conducă această grupă.

Echipa lui Simeone nu mai încântă precum sezoanele precedente. Pe lângă faptul că se află în Primera Division pe locul 5, lăsând în fața sa echipe mai modeste precum Granada sau Sociedad, aceștia marchează extrem de puțin. „Saltelele” au marcat doar de 8 ori în cele 9 etape de La Liga... cu alte cuvinte calitatea atacului a ajuns să fie de nivelul echipelor Bilbao sau Valladolid, care au și ele tot atâtea reușite în campionat.
Colac peste pupăză. Tânăra vedetă a atacului Joao Felix s-a accidentat și Diego Simeone va fi nevoit să improvizeze pe dreapta.  Posibil cu Vitolo, însă și el e incert pentru acest meci. Probleme există și în apărare, acolo unde fundașul central Stefan Savic e accidentat și el.


Pariază pe Atletico Madrid - Bayer Leverkusen la Bet365

Germanii de la Leverkusen sunt codașii grupei. „Farmaciștii” au pierdut primele partide din CL și în deplasarea din Madrid vor încerca să scoată măcar un punct, sperând ca mai apoi să o surclaseze cel puțin pe Lokomotiv.   
Problema e că formația antrenată de
Peter Bosz deseori se pierde cu firea în meciurile de-afară. Pe lângă umilința de la Torino cu Juventus, aceștia au pierdut 3-0 și de la Eintracht recent, iar anterior și la Dortmund unde au luat un usturător 4-0.

Primești 25 Euro la primul depozit

În Champions League aceștia au reușit deja să ne furnizeze o surpriză neplăcută, când au pierdut acasă cu Lokomotiv, având doar 1.33 la victorie.
Deci multe din partea germanilor nu trebuie așteptat, deși pe-alocuri aceștia știu să închidă jocul.
Mijlocașii
Daley Sinkgraven și Mitchell Weiser sunt accidentați și nu vor juca în Spania. Fundașul Wendell e incert.

Aceste două echipe s-au întâlnit de cel puțin 6 ori în ultimii 9 ani în cupele europene. Germanii reușind să bată o singură dată (25 februarie 2015). Doar întro partidă din cele șase echipele s-au scăpat la goluri, a fost acum 2 ani când nemții au cedat cu 2-4 acasă în play-off-ul CL. În rest s-a jucat defensiv de fiecare dată.

 

  1 X 2 BONUS
2.50 3.10 3.00 25 USD
Pariaza 25 USD si poti cistiga 62.5 USD 77.5 USD 90 USD

Luând în considerație problemele lui Atletico cu marcatul, nu e greu să alegem o opțiune pe SUB goluri în acest meci. Cel mai probabil că oaspeții vor ceda, însă probabil scorul nu va urca prea tare. Ca o variantă alternativă pot servi cornerele pe gazde.  


Pronostic: 1x & sub 3.5
Cota: 1.6
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 55.00%
11
Nu 45.00%
9