pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Watford – Bournemouth: Arena “Vicarge Road” e în așteptarea golurilor!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Watford – Bournemouth: Arena “Vicarge Road” e în așteptarea golurilor!

Sâmbătă, la ora fotbalului englez, adică la 17:00, Watford o va găzdui pe "Vicarge Road" pe Bournemouth. Este vorba de un meci din etapa a 10-a a Premier League.

Dacă în cupă Watford a mai bătut un Coventry... un Swansea, atunci în campionat aceștia înca nu au simțit gustul victoriei. Patru remize și 5 înfrângeri au strâns „viespile” în primele 9 etape. Unde mai adaugi că au cel mai slab atac din ligă ( doar 5 goluri marcate) și cea mai slabă defensivă (21 goluri primite), ceea ce îi face să-și ocupe pe merit ultima poziție în clasament.

Pariază pe Watford – Bournemouth la Bet365

Sigur e de lăudat când îi pui probleme lui Tottenham chiar în Londra și aduci de-aoclo o remiză, însă per ansamblu echipa lui Quique Sanchez Flores nu reușește să bată echipe gen Sheffield sau Brighton, ba chiar mai și pierde la scor de la una din ele, deși după valoare sunt superiori. Probabil problema e în antrenorii care nu stau la echipă o perioadă cuvenită pentru a construi o echipă competitivă. Cu excepția lui Oscar Garcia, nimeni din antrenori anteriori nu și-a păstrat funcția mai mult de un sezon la Watford începând cu anul 2013. Deci, cel mai probabil, Quique Sanchez Flores va pleca și el curând, deși are contract până în 2021, iar Watford așa și va juca până la sfârșitul sezonului, culegând pe unde poate câte un punct, cu toate că are angrenați fotbaliști tehnici și rapizi, care au trecut pe la Barcelona, Arsenal sau Manchester United.
Nu e suficient că, jocul în atac al „viespilor” suferă enorm, tehnicianul celor de la Watford nu poate conta pe 3 atacanți: Danny Wellbeck, Isaac Succes și Troy Deeney. Plus fundașul grec Jose Holebas e suspendat, iar Sebastian Prodl e incert.

Primești 25 Euro la primul depozit

Bournemouth se află la jumătatea clasamentului și are un golaveraj de 13 goluri marcate și 13 primite. Cu excepția ultimului meci, cu Norwich, formația lui Eddie Howe primește gol în toate partidele din Premier League în acest sezon, din acest motiv jocurile cu participarea acestei echipe ies destul de vesele. În 6 din 9 partide aceștia au bucurat pariorii care așteptau cu sufletul la gură un over.
Dan Gosling, Charlie Daniel și Junior Stanislas sunt absențele oaspeților de lungă durată. David Brooks este incert. 

Ultimele întâlniri directe între aceste două echipe au adus spectacol, fie că s-a jucat pe ”Vicarge Road” sau pe ”Vitality Stadium”: 3-3, 0-4, 2-2, 0-2, 2-2, 2-2...

  1 X 2 BONUS
2.50 3.10 3.00 25 USD
Pariaza 25 USD si poti cistiga 62.5 USD 77.5 USD 90 USD

Noi, dar și agențiile de pariuri așteaptă și de această dată ca, echipele să furnizeze goluri, de aceea au scăzut cota pe over de la 1.75 la 1.66 și până la ora meciului aceasta poate să mai coboare. Putem lua over 3 (asiatic) pentru o cotă grasă de 2.1, iar dacă cele două formații se opresc la 3 goluri marcate în meci, banii se restituie.
Pronostic: Peste 3 (asiatic)
Cota: 1.98
Agentia: Bet 635 cote bune


Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 55.00%
11
Nu 45.00%
9