pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Everton – Tottenham: Londonezii nu știu să piardă pe „Goodison Park” de 9 ani !
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Everton – Tottenham: Londonezii nu știu să piardă pe „Goodison Park” de 9 ani !

Duelul „Everton-Tottenham” a avut mereu audiență mare în rândul microbiștilor și a pariorilor. Clar că în ultima vreme întâlnirile dintre cele două echipe induc un grad mai scăzut al așteptărilor, dar totuși... căutăm opțiuni de pariere.Partida se va juca duminică, 3 noiembrie, începând cu orele 18:30.

„Caramelele” se află pe un loc neobișnuit lor în clasament – 16.Everton are probleme atât cu marcatul golurilor, cât și cu apărarea. 10 goluri marcate în 10 etape e un indicator slab pentru o echipă care totimpul a avut pretenții la loc de cupe europene, iar cele 16 goluri primite o fac să aibă (alături de Aston Villa și Chelsea) a 4-a cea mai rea apărare din EPL. 
Everton a luat gol în 7 din cele 10 etape , deci lui Hotspur nu-i va fi prea greu să marcheze pe Goodison Park. 
Fundașul columbian Yerry Mina va fi incert cu Tottenham, deoarece acuză dureri la genunchi.

Pariază pe Everton-Tottenham la Bet365

Tottenham continuă să-și dezamăgească fanii, dar și lumea fotbalului. Echipa care a jucat anul trecut finala de Champions League, se află pe locul 11 în EPL și abia de reușește să strângă 3 victorii în 10 etape de campionat. Deplasările se dau foarte greu. Din cinci jocuri afară, londonezii au pierdut trei și au remizat două. Tehnicianul Mauricio Pochettino e în criză de idei, însă pe Goodinson Park acesta are o statistică bună. Tottenham a bătut în ultimele două vizite aici (2-6 și 0-3) și în general londonezii nu au pierdut niciun joc cu „caramelele” în ultimii 7 ani.
Portarul Hugo Lloris este încă indisponibil la Tottenham. Fundașul Danny Rose e suspendat din cauza cumulului de cartonașe. Mijlocașul Erik Lamela e accidentat, iar fundașul central Jan Vertonghen e incert. 

Primești 25 Euro la primul depozit

Șase zile în urmă Tottenham a pierdut 1-2 la Liverpool cu „cormoranii”, însă ceva mai mult de 70 minute au făcut un meci bun, chiar reușind să conducă actualii lideri ai Premier League. Acum sunt nevoiți să se întoarcă în Liverpool și să presteze cel puțin același joc pe care l-au avut în primele minute cu Liver.

  1 X 2 BONUS
2.50 3.10 3.00 25 USD
Pariaza 25 USD si poti cistiga 62.5 USD 77.5 USD 90 USD

Casele de pariuri oferă 1.26 pentru un gol al oaspeților și numai 1.56 că vor marca ambele. Semn că se așteaptă la goluri multe și de ambele părți. Însă diferența dintre un gol marcat de Tottenham și două - e colosală. De la 1.26 la 2.20. Vorbim de londonezi care au marcat în fiecare din ultimele 5 partide cu Everton de la două goluri în sus.
Chiar dacă există semne de întrebare dacă vor câștiga acest meci sau nu, londonezii pot marca două goluri aici. Cota de 2.2 ne face să ne asumăm riscul.

Pronostic: Tottenham >1.5
Cota: 2.2
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 59.26%
16
Nu 40.74%
11