pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
U. Craiova vs Dinamo: „Câinii” mai buni la moment, dar sînt nuanțe...!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


U. Craiova vs Dinamo: „Câinii” mai buni la moment, dar sînt nuanțe...!

Dinamo București se va îndrepta la Drobeta-Turnul Severin luni, unde o va întâlni pe Universitatea Craiova, pentru un meci din cadrul rundei a 15-a din Liga I. Partida se va juca începând cu orele 20:30.
Pariază pe Universitatea Craiova- Dinamo București la Bet365
Deoarece pe „Ion Oblemenco” au loc lucrări de schimbare a gazonului, meciul se va disputa la Turnul Severin, ceea ce în mod normal nu ar conveni niciunei din formații. „Nu e o idee bună că jucăm la Severin, pentru că la Craiova stadionul este foarte frumos şi din acest motiv nu este bine pentru niciuna dintre echipe.”, a punctat Dusan Uhrin jr, antrenorul ceh al „câinilor”. Însă oltenii au mai jucat aici și ar fi un pic obișnuiți cu condițiile.

Craiovenii recent au bătut sigur și ușor la Voluntari (1-4) întrun meci din faza 1/8 a cupei, însă în campionat nu au mai învins de 3 etape. Oricum, formația lui Pițurcă ocupă locul 3 în clasament, iar o victorie cu Dinamo, iar apropia de Viitorul și ar scurta distanța dinre ele până la un punct.
Fundașul Mihai Bălașa e suspendat la echipa gazdă. Atacantul bosniac Elvir Koljic e accidentat.
Primești 25 Euro la primul depozit
Dinamo București stă mai prost în clasament – doar locul 8, însă ultimele rezultate ale echipei sunt mult mai bune decât cele ale „oltenilor”. „Câinii” nu au pierdut de 4 etape în Liga 1, ba chiar au luat 3 puncte vitale cu Viitorul, Gaz Metan și Voluntari, plus au remizat cu FCSB. Dinamo va merge 6 ore cu autocarul la Severin având moralul ridicat dupa deplasare din cupă, unde a bătut-o pe Foresta la Suceava cu 0-4.
Echipa lui Uhrin joacă mai slab în meciurile de-afară. Sub comanda sa, Dinamo a reușit să bată doar la Sf Gheorghe (0-1), în timp ce pe „Arena Națională” a remizat 1-1 cu FCSB, iar la Târgoviște și la Giurgiu au pierdut cu același scor 3-2.
„Câinii roșii” au un atac mai bun și mai în formă decât omologii săi (21 goluri marcate) însă cele 23 goluri primite o fac să aibă a 3-ia cea mai rea apărare din ligă.
  1 X 2 BONUS
2.50 3.10 3.00 25 USD
Pariaza 25 USD si poti cistiga 62.5 USD 77.5 USD 90 USD

Conform caselor de pariuri U. Craiova e favorita acestui meci, având atribuită cota 1.88 pentru victorie, în timp ce bucureștenii au tocmai – 4.5. Acest fapt se datorează probabil poziției echipelor în clasament și avantajul terenului gazdă, însă mai e de subliniat că Dinamo nu câștigă niciodată la Craiova. Dar forma mai bună a oaspeților face întrun fel ca lucrurile să capete un echilibru. De aceea „câinii” cu ceva putință ar putea lua de aici un egal, care e cotat cu 1.83. Însă pledăm pentru un schimb de goluri între echipe, fiindcă Dinamo mai ușor marchează, decât scoate un rezultat bun.

Pronostic: Ambele marchează
Cota: 1.83
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 62.50%
15
Nu 37.50%
9