pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Lokomotiv vs Juventus: Vor repeta scenariul primului meci?
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Lokomotiv vs Juventus: Vor repeta scenariul primului meci?

Rușii de la Lokomotiv vor primi vizita lui Juventus Torino miercuri seara. E vorba de a 4-a runda din faza grupelor Champions League. Partida va începe la orele 19:55.

Formația lui Yuri Semin ocupă a 3-ia treaptă în grupa D. Lokomotiv a surprins când a bătut-o pe Leverkusen în Germania și era la un pas să producă încă o bombă de proporții la Torino, unde au deschis scorul și au condus timp de 47 minute. Însă o dublă de două minute a lui Dybala a readus rușii cu picioarele pe pământ. Totuși merită menționat faptul că italienii aveau 28 șuturi, 11 cornere și 68% posesie.
A urmat o înfrângere dureroasă (0-3) în derby cu Spartak și o deplasare la Bașkiria, unde Loko o conducea pe Ufa, dar în final s-a ales cu 1-1 și 8 cartonașe galbene.
În lipsa lui Fedor Smolov, Anton Miranchuk și Luka Djordjevic Lokomotiv are probleme mari în atac și asta deja se vede cu ochiul liber. Eder nu prea aface față de unul singur, iar o înlocuire pe măsură a acestuia nu există.

Pariază pe Lokomotiv - Juventus la Bet365

Juventus e lidera grupei, având două victorii și un egal. Echipa lui Maurizio Sarri învinge, dar nu prea convinge cu jocul. În ultimul meci, cu Torino, Juve a marcat un gol târziu prin De Light și a închis tabela de marcaj. Cu Genoa totul a decis un penalty convertit de Ronaldo în minutul 96. La Lecce au remizat cu un gol marcat din penalty. Cristiano Ronaldo deja de 3 meciuri nu poate marca din joc.
În general Juventus marchează puțin. După cifre, „bătrâna doamnă” are decât al 6-lea cel mai bun atac din Serie A (19 goluri marcate), iar în acest sezon a marcat doar de două ori mai mult de două goluri per meci. (3-0 cu Leverkusen și 4-3 cu Napoli)

Casele de pariuri cotează victoria turinezilor cu doar 1.6, în timp ce în primul meci aceștia aveau 1.22 pentru o victorie care a venit greu.


Primești 25 Euro la primul depozit

Feroviarii ar avea nevoie mare de minim un punct aici. Un egal obținut cu Juventus le-ar da o oarecare speranță pentru calificarea de pe locul 2, deși va trebui să se roage ca Atletico să piardă, apoi singuri să bată în meciurile rămase. Plus cel puțin un punct cu Juve le-ar întări poziția pentru locul 3, care duce în grupele Europa League. Din acest motiv, mai mulți specialiști cred ca Semin va aborda aceeași tactică și în al doilea meci, apărându-se adânc, iar scenariul jocului poate fi asemănător.
Ar fi interesante opțiunile pe cornere, în special pe oaspeți, deoarece nu este greu să ne dăm seama cum va curge jocul, însă totuși vom alege varianta unui pariu logic,combinat.

  1 X 2 BONUS
2.50 3.10 3.00 25 USD
Pariaza 25 USD si poti cistiga 62.5 USD 77.5 USD 90 USD

Pronostic: X2 & sub 3.5 goluri în meci
Cota: 1.65
Agentia: Bet 635 cote bune
Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
0.00 0.00 0.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 0 € 0 € 0 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 57.14%
12
Nu 42.86%
9