pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Arsenal vs Brighton: 12 cornere au avut “tunarii” la Norwich. Câte vor avea azi?
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Arsenal vs Brighton: 12 cornere au avut “tunarii” la Norwich. Câte vor avea azi?

Arsenal Londra va primi joi vizita lui Brighton pe “Emirates Stadium”, pentru un meci din cadrul etapei a 15-a din Premier League.
Pariază pe Arsenal-Brighton la Bet365
Freddie Ljungberg a eșuat să debuteze cu dreptul pe banca „tunarilor” în partida cu Norwich. A remizat 2-2, cu 60% posesie, 7 șuturi pe poartă și tocmai 12 cornere. De-altfel, schimbări mari față de jocul lui Unai Emery nu s-au văzut, atât în alinierea lotului, cât și în jocul prestat. Există întrebări mari referitoare la prezența unor jucători în teren, însă partida din Londra poate fi un punct de pornire către idei inovative și spre un start pozitiv, pentru că Brighton poate fi adversarul perfect pentru un asemenea meci, iar meciurile de-acasă poartă o aură deosebită față de deplasările ordinare.
Arsenal a uitat ce înseamnă victorie deja de 8 partide oficiale în toate competițiile, însă ceea ce știe bine e cum să ia gol, indiferent de orice... La moment „tunarii” se află pe locul 9, cu 19 puncte și o victorie cu Brighton ar putea să o ridice în cel mai bun caz pe locul 5. (teoretic/matematic).
Fundașul Hector Bellerin e incert, acesta va fi examinat înaintea meciului pentru a primi verdictul cu privire la participarea sau absența sa pe teren.
Primești 25 Euro la primul depozit
Brighton trece prin foc și pară. Formația din sudul albionului are un calendar infernal.După deplasarea de la Manchester, pierdută în fața „diavolilor” cu 3-1, aceștia au primit acasă „vulpoii” de la  Leicester, care se află pe locu 3 în EPL. Apoi a urmat meciul pe „Anfield” cu posibila noua campioană, pierdut și el.  
Cu Arsenal Brighton are amintiri plăcute. Ultimele două întâlniri directe s-au încheiat cu două remize 1-1, iar în martie 2018 aceștia chiar au bătut londonezii, drept că pe teren propriu.
Brighton ar avea nevoie de ceva puncte, deoarece adunând eșec după eșec, echipa coboară în zona retrogradării.
Fundașul Bernardo își poate face apariția după o absență lungă în lotul lui Brighton. Solly March și Jose Izquierdo sunt în continuare indisponibili.

Brighton a pierdut în ultimele 4 deplasări consecutiv în EPL, însă deja mai bine de 13 ani aceștia nu au pierdut niciodată de 5 ori la rând în competiția internă.

Probabil ar fi de jucat solistul pe „tunari”, mai ales că agențiile de pariuri oferă cotă decentă, dar există încă emoție în jocul londonezilor. E devreme de tras linie, ori de observat un contrast al jocului prestat de Ljungberg față de jocul lui Emery. De aceea vom încerca iarăși varianta cornerelor, pentru că Arsenal chiar e bună la acest capitol.
Jocul trecut, la Norwich, „tunarii” au executat 12 cornere, cu Frankfurt și Southampton au avut 6, iar cu Wolverhampton -8.
În ultimul meci direct cu Brighton londonezii au avut 16 lovituri de la colțul terenului, iar în penultimul -9.
E clar că Brighton va juca apărându-se, cum a făcut-o și anterior, iar Arsenal practică un stil foarte ofensiv de joc, în special acasă. Cred că loviturile de la colț ale echipei gazdă ar veni mai repede decât golurile.
Pronostic: Arsenal >6.5 cornere
Cota: 1.72
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
1.60 4.20 5.25 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 160 € 420 € 525 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 51.72%
15
Nu 48.28%
14