pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Liverpool vs Watford: „Cormoranii” iarăși pot face praf defensiva „viespilor”!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Liverpool vs Watford: „Cormoranii” iarăși pot face praf defensiva „viespilor”!

Liverpool-Watford va fi duelul care va deschide etapa a 17-a în Premier League. Partida e programată pentru orele 14:30 în ziua de sâmbătă, 14 decembrie.

Liverpool-Watford la Bet365

Liverpool continuă să-și păstreze în continuare locul 1 în campionat, având un avans de 8 puncte față de urmăritoarea sa – Leicester.  Ar fi de menționat două lucruri cu privire la Liverpool. După o perioadă lungă în care „cormoranii” câșigau totul la rând cu scoruri la limită, fiind chiar porecliți cu „narrow win champions”, se pare că, a venit timpul când aceștia s-au apucat de marcat mai mult, învingând ultimele trei adversare la handicap. A fost 5-2 înderby-ul orașului, a urmat 0-3 cu Bouremouth și 0-2 la Salzburg.
Celălalt lucru interesant e că a început a marca Mohamed Salah. Egipteanul, alături, de Naby Keita, au marcat în ultimele două partide pentru Liver.
Nathaniel Clyne, Fabinho și Joel Matip sunt încă indisponibili la ehcipa gazdă, în timp ce Dejan Lovren e incert.

Primești 25 Euro la primul depozit

Watford e cea mai slabă echipă din Premier League. Cu doar 9 puncte acumulate în acest sezon, „viespile” și-au scris sentința pentru retrogradare în Championship.
Aceștia au schimbat mai mulți antrenori din august încoace decât au avut victorii în campionat. După demisia lui Javi Gracia echipa a fost prleuată de Quique Sanchez Flores, iar acum e antrenată de interimarul Hayden Mullins. Ultimul a lucrat cu Watford doar în două meciuri: înfrângerea 2-0 la Leicester și remiza 0-0 cu Crystal Palace.
Pe lângă Jose Holebas și Danny Wellbeck, care sunt accidentați de o perioadă lungă, în ultima partidă s-a accidentat și Tom Cleverley. Fundașii laterali Daryl Janmaat și Adam Masina sunt incerți, la fel precum e și mijlocașul ofensiv Adam Pereyra.
Fiind în formă mare, Liverpool întâlnește cea mai slabă echipă din campionat și ar trebui să-i marcheze cu sacul lui Watford. Va urma un meci de cupă cu Aston Villa, apoi partidă foarte importantă cu Leicester. „Vulpele” au și ele meci ușor cu Norwich în această etapă, unde cel mai probabil vor lua 3 puncte și se vor ține de „cormorani” până la întâlnirea directă, iar Manchester City, care s-ar părea că a ieșit din goana după titlu, va juca cu Arsenal pe „Emirates”.  Deci, situația o obligă pe Liverpool să o bată pe Watford și să ia cele 3 puncte prețioase pentru a-și mări distanța față de Leicester.
Și Watford e echipa perfectă împotriva căreia Liverpool ar putea să-și arate iarăși mușchii. Ultimele două deplasări ale „viespilor” pe „Anfield Road” s-au încheiat cu 5-0, iar în 2016 a fost 6-1. De-altfel, „cormoranii” i-au bătut cu 0-3 și pe „Vicarge Road” anul trecut, fapt ce ne arată că meciurile cu Liverpool sunt un adevărat coșmar pentru Watford.
E un meci în care Mane și Salah ar putea să defileze și să-și îmbunătățească statisticile.
Pronostic: Liverpool H-2 (asiatic)
Cota: 1.85
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
1.16 7.50 17.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 116 € 750 € 1700 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 60.87%
14
Nu 39.13%
9