pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Cagliari vs Lazio: Cele mai ofensive echipe din Serie A livrează goluri!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Cagliari vs Lazio: Cele mai ofensive echipe din Serie A livrează goluri!

Cagliari- Lazio va fi meciul care va încheia luni runda a 16-a din Serie A. Partida se va desfășura începând cu orele 21:45.

Pariază pe Cagliari-Lazio la Bet365

Sardinienii au un sezon fabulous. Fără mari vedete în lot, aceștia ocupă locul 4 în Serie A, deasupra Romei, Napoli și Milan în clasament. Cagliari e invincibilă deja de 13 etape în campionat. Echipa lui Rolando Maran a marcat tot atâtea goluri cât și Inter Milan în acest sezon – 31 reușite, fiind al treilea cel mai bun atac al Serie A. (după Lazio și Atalanta)
Ultimele meciuri ale lui Cagliari în  Serie A au furnizat show-uri de zile mari. Pe terenul lui Sassuolo, gazdele conduceau cu 2-0, însă Cagliari a revenit în joc și a egalat la doi prin Daniele Ragatzu în minutul 90. În meciul anterior Cagliari ardea acasă cu 0-2 de la Sampdoria și întrun mod miraculous a întors scorul, învingând cu 4-3, cu un gol decisiv al lui Alberto Cerri în minutul 96. Iar înainte de asta a fost un 2-2 cu Lecce, meci în care s-au arătat și 3 cartonașe roșii și un 5-2 incredibil cu Fiorentina. Totul e destul de vesel în partidele cu participarea lui Cagliari.
Luca Ceppitelli, Valter Birsa și Leonardo Pavoletti sunt absențe de lungă durată la Cagliari. Portarul de bază Robin Olsen și mijlocașul croat Marko Rog sunt suspendați. Lipsa ultimului ar însemna titularizarea lui Artur Ioniță în acest meci. Moldoveanul declarat cel mai bun fotbalist al anului 2019 a prins doar 4 apariții în primul unsprezece la Cagliari în Serie A în acest sezon. (0 goluri marcate).

Primești 25 Euro la primul depozit

Lazio Roma a pierdut la Rennes și a fost eliminată din Europa League, deci deplasarea în Sardinia va fi fără o motivație mare. Victoria la Rennes nu o califica oricum în „primăvara europeană”, deoarece CFR și-a câștigat partida cu rezervele lui Celtic, însă pierzând cu Rennes, Lazio și-a  întrerupt seria de 5 victorii la rând. Chiar și așa, Lazio se află pe locul 3, la doar trei puncte de Juventus, pe care a și bătut-o în ultima etapă. A fost un 3-1 glorios, cu ajutorul căruia romanii s-au apropiat de „bătrâna doamnă” în clasament, însă Ciro Immobile a ratat un penalty și a eșuat să marcheze în 10 partide consecutive de Seria A.
Lazio continuă să fie una din cele mai spectaculoase echipe din campionatul italienesc, câștigându-și ultimele trei deplasare cu același scor 1-2.
Cu același scor Lazio a bătut ultima dată pe terenul lui Cagliari.
Romanii nu au absențe proapsete în lot.

În ultimele 7 din 8 întâlniri directe între aceste echipe s-au marcat minim 3 goluri sau mai mult. Reieșind din faptul că Cagliari joacă fără apărare, dar în același timp îi reușește să marcheze goluri și din faptul că Lazio joacă la victorie în acest sezon, ar fi ok să așteptăm multe goluri în această partidă.
Pronostic: Peste 3 (asiatic)
Cota: 1.91
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
3.80 4.00 1.85 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 380 € 400 € 185 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 63.64%
7
Nu 36.36%
4