pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Norwich vs Tottenham: Londonezii nu concep un eșec pe „Carrow Road” !
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Norwich vs Tottenham: Londonezii nu concep un eșec pe „Carrow Road” !

Au trecut decât 38.5 ore de la ultimul meci al lui Norwich în Premier League și 35.5 ore de la ultima partidă a lui Tottenham Hotspur. Astfel, întrun ritm accelerat, la care se adaugă timpul pierdut pe deplasări, echipele joacă în Anglia de Boxing Day. „Carrow Road” va primi sâmbătă vizita londonezilor începând cu orele 19:30.

Pariază pe Norwich-Tottenham la Bet365

Norwich, după un start promițător, cu Teemu Pukki marcând meci de meci, a ajuns să aibă o victorie în 14 etape, dar și aceea a venit cam demult. Echipa lui Daniel Farke ocupă ultima poziție în clasament și slabe șanse ca în timpul apropiat să ridice vreun loc în tabel. Chiar dacă în atac „canarii” nu stau foarte prost, având potențial ofensiv prin finlandezul Pukki sau prin Todd Cantwell, linia defensivă rămâne a fi mai degrabă una de Championship, decât de Premier League - 38 goluri primite, cel mai rău indicator al campionatului.
Fundașul Grant Hanleye incert la formația gazdă.Timm Klose, Ben Godfrey, Josip Drmic lipsesc în continuare. Ultimul va reveni abia săptămâna viitoare.
Primești 25 Euro la primul depozit
Tottenham iar s-a văzut condusă, de această dată cu Brighton pe teren propriu. Și iarăși au întors scorul cu ajutorul lui Harry  Kane și Dele Alli. Oameni în jurul cărora Jose Mourinho își construiește jocul. Ultimul are 5 goluri și 3 pase de gol în 8 apariții. Trebuie de menționat faptul că jocul londonezilor tremură serios în ultimele 3 partide din campionat. La Wolverhampton s-a reușit victorie în ultimele secunde ale jocului, cu Chelsea s-au prăbușit cu 0-2, iar cu Brighton au întors scorul.

Tottenham nu poate menține poartă fără gol deja de 16 etape în jocurile din deplasare în Premier League. Însă Norwich e un adversar relativ ușor pentru londonezi. Aceasta o arată chiar și ultimele două rezultate de 3-0 în favoarea echipei lui Mourihno în confruntările directe cu Norwich. Plus Norwich a câștigat un singur meci din ultimele 8 pe „Carrow Road” cu Tottenham Hotspur.
Hugo Lloris și Ben Davies încă nu au revenit în lotul londonezilor. Moussa Sissoko și Harry Winks sunt suspendați pentru această partidă, deoarece ambii au luat al 5-lea cartonaș galben în meciul cu Brighton. Heung Min-Son e suspendat și el din cauza cartonașului roșu luat direct în derby-ul cu Chelsea.

Chelsea va juca duminică cu Arsenal, deci Tottenham învingând la Norwich, ar putea să se apropie de locul 4. Deși londonezii nu sunt siguri în jocul lor din apărare, aceștia au de această dată un meci relativ ușor. Totuși „canarii” sunt întro criză, aceștia primind minim două goluri în ultimele 8 meciuri din EPL în acest sezon pe teren propriu. „Galben-verzii” pot marca în acest meci, însă per ansamblu le va fi greu să ia puncte întro partidă unde toate mingile vor fi aruncate pe Kane, iar flancurile vor fi perforate de Moura și Alli, care sunt foarte tehnici și mobili. Se așteaptă încă un joc „vesel” așa cum au fost aproape toate cu participarea lui Tottenham sub comanda lui Mourinho. Ambele echipe practică un fotbal ofensiv și amândouă pot fi surprinse pe contre.

Parimatch.com propune o variantă bună pentru X2 și peste 2.5 pentru o cotă de 2.05 (!) o idee demnă de luat în seamă în cazul în care echipele remizează cu multe goluri.
Pronostic: X2 & peste 2.5
Cota: 2.05
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
4.75 4.20 1.66 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 475 € 420 € 166 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 57.14%
20
Nu 42.86%
15