pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Rennes vs Marseille: Duel echilibrat într-o luptă pentru locurile 2-4 !
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Rennes vs Marseille: Duel echilibrat într-o luptă pentru locurile 2-4 !

Stade Rennais va primi pe teren propriu, vineri, echipa din Marseille. Partida va conta pentru cea de-a 20-a rundă din Ligue 1 și va începe la orele 21:45.  
Pariază pe Rennes-Marseille la Bet365
Rennes a avut un început de sezon cu turbulențe. Deși a început bine, învingând în primele 3 partide din campionat, a urmat o perioadă în care nu puteau obține victoria timp de 10 meciuri.  Echipa a luptat pe mai multe fronturi. În Europa League aceștia până la un moment dat erau ciuca bătăilor, însă chiar în ultima rundă, când partida nu mai avea nicio miză pentru francezi, aceștia au luat și au bătut-o pe Lazio, echipă clasată pe locul 3 în Serie A (!).De fapt, „reînvierea” lui Rennes a început la  1 decembrie, atunci când echipa lui Julien Stephan a început o nouă serie de rezultate bune, care durează până azi: 5 victorii în campionat, victoria cu Lazio și calificarea în Cupa Ligii. Trebuie luate în seamă victoriile cu 1-0 împotriva celor de la Lyon și Bordeaux, echipe de talie mai mare în Franța.
Partida cu Marseille e de importanță majoră. Rennes se află pe locul 3 și „roșii” au cu un meci mai puțin decât restul echipelor din Ligue 1. Dacă Rennes o bate acum pe Marseille și își câștigă și meciul restanță, echipa poate avea pretenții și șanse teoretice pentru locul 2, însă deocamdată aceștia trebuie să ia în calcul necesitatea de a păstra locul 3, deoarece Lille e în spate la doar 2 puncte.
Deci, Rennes își va încorda mușchii pentru a lua din acest meci cel puțin un punct.
Clement Grenier, Jonas Martin, Metehan Gucluși Jakob Johansson continuă să absenteze la Rennes, așa cum o fac de foarte multă vreme.
Primești 25 Euro la primul depozit
Olympique Marseille e întro formă și mai bună. Sudicii nu doar că se află pe locul 2 în clasament, aceștia dau dovadă de un joc relativ calitativ constant pe o perioadă mai îndelungată, adică OM nu a avut perioade de „depresie”. Da, a fost o înfrângere de la Reims în debut de sezon, apoi cu Amiens și PSG,dar ele au fost ocazionale și au și explicații logice. În rest, începând cu luna noiembrie Marseille furnizează practic numai victorii, 7 la număr și o remiză.
Chiar dacă formația lui Andre Villas-Boas nu are vedetele de altă dată în atac, Dario Benedetto fiind golgheterul echipei cu 7 goluri, atacul este susținut din spate de către cunoscutul Dmitri Payet, care livrează în acest sezon 6 goluri.  
Florian Thauvine lipsește de la mijlocul lunii septembrie. Fundașul Hiroki Sakai e suspendat.

Este straniu și greu de explicat de ce formația gazdă ar fi  un pic favorită în acest meci la casele de pariuri, având cota 2.62 pentru victorie, în timp ce oaspeții au 2.75. (?)

În ultimele 3 întâlniri directe aceste echipe s-au despărțit pașnic, remizând  (1-1, 1-1, 2-2), iar Rennes ultima dată a învins-o pe Marseille într-o deplasare din septembrie 2017.

Deoarece ambele echipe arată bine la moment, cred că va fi un meci destul de echilibrat, însă aș da o mică prioritate oaspeților.
Pronostic: Victorie la limită pentru Marseille sau egal în meci
Cota: 1.94
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
2.80 3.20 2.60 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 280 € 320 € 260 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 58.82%
10
Nu 41.18%
7