pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Ajax vs Getafe: “Lăncierii” speră la un miracol!
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Ajax vs Getafe: “Lăncierii” speră la un miracol!

Ajax primește joi, la Amsterdam, madrilenii de la Getafe. Meciul retur e programat pentru ora 22:00.
Pariază pe Ajax-Getafe la Bet365
Ajax, care sezonul trecut bătea în Liga Campionilor granzi precum Juventus sau Real Madrid, s-a „desumflat” prea repede. „Lăncierii” au fost eliminați în actualul sezon din faza grupelor Champions League, ceea ce deja era un semnal că jucătorii nu mai dau acel randament. Înfrângerea cu 2-0 pe terenul lui Getafe și ZERO șuturi pe poartă în Spania, în primul meci, a șocat multă lume, însă pentru știutori aceasta doar confirmă slăbiciunea actualului lot, iar înfrângerea care a urmat cu Heracles în campionat a afecat și mai mult moralul olandezilor.
La început se credea că Ajax poate încă presta acel fotbal calitativ și combinativ fără tinerele vedete precum De Light, De Jong, Dolberg. Însă pe o perioadă lungă olandezii nu au acel bagaj de forțe capabile să surprindă pozitiv și nici un jucător care să pornească atacurile de la mijlocul terenului nu mai există, cu atât mai mult că unii tineri talentați, pecum Hakim Zyech, continua să părăsească echipa, iar alții sunt indisponibili.
Problemele din apărare vizează lipsa lui Joel Veltman și Nicolas Tagliafico. Primul este accidentat, iar al doilea e suspendat din cauza cartonașelor. Extrema dreaptă a apărării, marocanul Noussair Mazraouie sub semnul întrebării. Și în atac lucrurile sunt departe de condiția ideală. Golgheterul actual al echipei Quincy Promes (11 goluri/18 apariții) cel mai probabil va lipsi și de această dată, la fel precum și brazilianul David Neres. Deci, tehnicianului Erik Ten Hag nu-i rămâne decât să înceapă iar cu veteranii Jan Klaas-Huntelaar, Ryan Babel  și Dusan Tadic în atac.
Primești 25 Euro la primul depozit
Getafe a reușit, prin golul lui Kennedy venit în minutul 93, să-și mărească șansele la calificare în fața lui Ajax, dar peste 3 zile au fost, paradoxal, dezasamblați de către Sevilla (0-3), pe același teren propriu, pierzând astfel poziția a 4-a din clasamentul La Liga.  Lotul bătrân al echipei, probabil, nu e în stare să facă față unor provocări mai mari și mai multe,de aceea dispoziția celor de la Getafe se schimbă ca timpul de afară. Nu prea demult erau eliminați de către Badalona în Copa del Rey cu scorul de 2-0, ca după asta să câștige 4 meciuri în La Liga, printre adversare Bilbao și Valencia și cât pe ce să facă un meci mare pe „Camp Nou”. Au cedat Sevilliei la scor, atunci cânt mai puțin era de așteptat. Ce va face Getafe în Amsterdam? Cel mai probabil obiectivul principal va fi alinierea în două rânduri compacte, bine organizate, a apărării…însă aceasta nu înseamnă că madrilenii nu își vor încerca norocul în atac. Ocazii trebuie să fie îndeajuns. 

Ajax nu mai are ce pierde și „fii zeilor” se vor mobiliza în atac, așa cum cunoaștem cu toții din sezonul trecut. Are arena din Amsterdam o energie care alimentează echipa cu un surplus de motivație în momentele dificile. Spaniolii ar putea profita de spațiile libere la centru, de problemele de lot ale echipei gazdă și să-i pedepsească iarăși cu 1-2 goluri. Cu mare noroc Ajax poate învinge, dar calificarea, se pare că, a fost pierdută pe „Coliseum Alfonso Perez”…
Daca primul meci s-ar fi jucat în Olanda, probabil vorbeam de un meci închis, însă după 2-0, disperarea olandezilor poate deschide portița către un meci cu goluri.
Pronostic: Peste 2.5 goluri
Cota: 1.90
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
1.90 3.60 4.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 190 € 360 € 400 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 59.09%
13
Nu 40.91%
9