pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
  • Nume mondial
  • Transmisuni TV
  • Bonus 30 €

Min deposit £5 and 1 x settled bet requirement to release Bet Credits. Min odds, bet and payment method exclusions applay Returns exclude Bet Credits Stake. The limits and T&Cs applay

Ridica-l acum

 
 
  • 25 ani pe piata
  • cote mari
  • Bonus 25$
Ridica-l acum
pm
La ce casa de pariuri aveti cont?
Bet365
Parimatch
1xbet
Alta
Bayern vs Eintracht Frankfurt: Se impun la scor bavarezii?
Avancronică înteresantă? încurajează-ne cu un like    


Bayern vs Eintracht Frankfurt: Se impun la scor bavarezii?

În ziua în care Dortmund are un meci dificil pe „Volkswagen Arena” cu Wolfsburg, Bayern primește vizita modestei Eintracht Frankfurt pe terenul propriu, partidă programată pentru sâmbătă, 23 mai, începând cu orele 19:30.
Bayern Munchen nu și-a sfâșiat jertva în primul meci de după pauză, câștigând-o blând și domol, cum era și de așteptat, pe Union Berlin, cu scorul de 0-2. Oricum, bavarezii au adăugat în activ cea de-a 5-a victorie consecutivă la zero, demonstrând că apărarea „stelei sudului” e bine pusă la punct.
Eintracht, spre deosebire de Union Berlin care debutează în Bundesliga, deși e o echipă mai solidă și experimentată, joacă deschis și bavarezii o cunosc foarte bine de-a lungul anilor. De aceea, această partidă trebuie să fie mai facilă pentru „roșii” decât precedenta.
Coutinho, Sule și Tolliso iarăși vor lipsi, în timp ce Javi Martinez e incert.
Eintracht Frankfurt a pierdut mult din farmecul jocului din sezonului trecut, când a terminat pe 7 în Bundesliga și a jucat semifinala Europa League cu Chelsea. Ceea ce a dus la declinul echipei e că și-a vândut la greu tot potențialul ofensiv (Jovic, Rebic, Haller) și nu prea a făcut mari achiziții în loc.
Da, pe teren propriu Eintracht poate furniza surprize de proporții… Au luat deja puncte acasă în acest sezon aproape cu toate primele 5 clasate din Bundesliga, pe Bayern, Dortmund și Leverkusen nimicindu-le chiar la scor, însă deplasările sunt o problemă majoră. Aceștia pierzând în 9 din 12 meciuri afară în acest sezon, iar statistica deplasărilor anume la Munchen e un adevărat coșmar pentru „vulturi”.
Ultima dată când ei au luat puncte în landul bavarez, s-a întâmplat în noiembrie 2007. De atunci Eintracht cel mai des se duce la Munchen pentru a incasa goluri.
Mijlocașul Dominik Kohr e suspendat, iar cel mai bun marcator al echipei – Goncalo Paciencia este accidentat.
 
Bayern nu a fost prea activă cu Union, însă cu Eintracht totul poate ieși diferit. „Vulturii” nu prea știu să se apere, iar bavarezii trebuie să adauge treptat la forma de altă dată. Cu siguranță în memoria gazdelor există încă supărarea după acel 5-1 cu Frankfurt, de la 2 noiembrie când Niko Kovac a lăsat lucrurile să deraieze, ajungându-se la un dezmăț total. Acum în vestiarele sudicilor domnește o atmosferă pozitivă. Manuel Neuer și tehnicianul Hans-Dieter Flick și-au prelungit contractele la club, iar oficialii vorbesc de întăriri mari în campania de transferuri care vine. Bayern ar trebui să se distreze cu Eintracht, pentru a se desprinde la o distanță și mai mare față de Borussia Dortmund, care are meci greu la Wolfsburg, din acest motiv Robert Lewandowski poate să se dezlănțuie în acest meci, mai ales că în partida cu Union a arătat cam palid.
Eintracht poate răspunde cu un gol de onoare, însă să obțină ceva mai mult decât atât ar fi din domeniul sci-fi.
Pronostic: Victorie Bayern și peste 3.5 goluri
Cota: 1.83
Agentia: Bet 635 cote bune

Avancronic interesantă ? încurajează-ne cu un like    

  1 X 2 BONUS
1.16 7.50 13.00 750 MDL
Pariaza 100 € si poti cistiga 116 € 750 € 1300 €

Va cîștiga acest pariu?

Da 55.56%
5
Nu 44.44%
4