pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Noutăți
Concurs Predictii ediția 4
Turneu de poker editia 2
Modificari regulament
Concurs Predictii editia 5 citește tot»
Lista cîștigătorilor pentru meciurile din 6-7 Martie al concursului Expert Uefa Champions League 2012 citește tot»
I ediție a turneului de poker pariuri.md cu $50 free roll este deschisa pentru înregistrare de luni 5 martie 20:30
pină la startul evenimentului Miercuri 7 martie 20:30 citește tot»
Vineri 2 martie în cadrul concursullui  " Expert Liga Campionilor" organizat de site-ul pariuri.md, în incinta barului SPORT ARENA a avut loc tombola premiilor printre cîştigătorii săptămînali. Cei prezenţi au tras siguri biletul cu premiul din muntele de premii. citește tot»
Inmînarea premiilor  concursului “Expert Uefa Champions League” pentru I și a II săptamîna de joc, va avea loc la Barul Sport Arena  vineri, 2 martie la ora 21:00

Chișinău, str. Bănulescu Bodoni 28/1 (vizavi de ASEM) Telefon de contact: 060247777, 23-33-17. citește tot»
Pariuri.md îți oferă o nouă provocare Turneul de poker Bwin între cei înregistrați de pe linkul pariuri.md. Miercuri 7 martie la 20.30 se va derula 1 ediție lunară a turneului cu premii în valoarea de 50$. citește tot»
Expert Uefa Champions League 2012, Lista cîștigătorilor pentru meciurile din 21-22 februarie al concursului
Felicitari !!! Dv. aveti garantat un premiu din partea partenerilor concursului. Ridicarea premiilor va avea loc pe 3 martie a.c. citește tot»
Lista cîștigătorilor pentru meciurile din 14 si 15 februarie al concursului Expert Uefa Champions League 2012/Felicitari !!! Dv. aveti garantat un premiu din partea partenerilor concursului. Ridicarea premiilor va avea loc pe 3 martie a.c.(despre locul si ora inmînarii premiilor veti fi informat ulterior iprin e-mail) citește tot»
Portalul de predictii sportive www.pariuri.md continua concursul Uefa Champions League, faza eliminatorie. Pentru a participa la concurs trebuie mai întai să vă înregistrați și să citiți cu atenție
regulamentul. Atenție !!! Premiile sunt valabile numai pentru comunitatea pariorilor care sunt înregistrati la bwin de pe siteul pariuri.md: citește tot»

Credeţi că sunteţi talentat? Vreti sa jucaţi şi sa fiţi maestru la poker pe arena cu cele mai mari provocări? Site-ul www.pariuri.md  doreste sa dezvolte calitatile Dv.intr-un turneu de poker intre userii pariuri.md.

citește tot»
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14