pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Cine credeti ca va cistiga UEFA Champions League 2018/2019 ?
FC Liverpool
Tottenham Hotspur FC
Noutăți
S-au încheiat sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Suntem în finala pentru Marele Premiu din cadrul concursului “Cîștigă un billet la finala Champions League de pe Wembley” citește tot»
09.04.2011  Premii extragerea V
Sîmbătă 9 aprilie în cadrul concursul " Cistiga un billet la finala Uefa Champions League" organizat de site-ul pariuri.md, în incinta salonului de computere Altavista a avut loc tombola premiilor printre cîştigătorii săptămînali. Cei prezenţi au putut să-şi aleagă singuri premiile dorite. citește tot»
În scopul asigurării Cîștigătorul Marelui Premiual concursului ”Cîștigă un bilet la finala UEFA Champions League de pe Wembley” timp util să ajungă la marele meci urmînd procedurile consulare de obținere a vizeipentru călătoria în Marea Britanie s-a decis efectuarea extragerii Marelui Premiu pe 16 aprilie 2011.
citește tot»
Concursul “Cistiga un bilet la finala de pe Wembley” organizat de www.pariuri.md  a juns pe ultima suta de metri. Cei care inca nu au acumulat inca cele 5 puncte, care le permite sa participe la tombola pentru cistigarea Marelui Premiu , mai au la dispozitie sa trimita citește tot»
Astăzi 19 martie 2011 a avut loc cea de IV extragere. În acestă săptămînă de concurs "Cîştigă un bilet la finala UEFA Champions League de pe Wembley", 442 pariori au prognozat cel puţin un rezultat corect la meciurile disputate, din care 22 au cîştigat premii oferite de partenerii Concursului Altavista, Bitdefender, FC Dacia, Perfect, Litera. citește tot»
Ești un parior din Moldova sau din străinătate și vrei sa-ți crești șansele pentru a participa la extragerea pentru Marele Premiu? Pariuri.md iți oferă un 1 punct bonus și veți primi garantat un card de reducere de la partenerul concursului Salon de computere AltaVista citește tot»
În acestă săptămînă de concurs "Cîştigă un bilet la finala UEFA Champions League de pe Wembley", 442 pariori au prognozat cel puţin un rezultat corect la meciurile disputate. În lista cîştigătorilor au fost incluse si persoanele care au participat activ la popularizarea concursului citește tot»
Sîmbătă 12 martie în cadrul concursul " Cistiga un billet la finala Uefa Champions League" organizat de site-ul pariuri.md, în incinta salonului de computere Altavista a avut loc tombola premiilor printre cîştigătorii săptămînali. Cei prezenţi au putut să-şi aleagă singuri premiile dorite. citește tot»
Pe loc se va extrage și înmîna cadoul DVS oferit de partenerii Concursului: Altavista, Bitdefender, FC Dacia, Perfect, Litera, plus carduri de reduceri în toate saloanele Altavista. La eveniment, sunt aşteptați și cei care au cîștigat premii la precedentele extrageri I și a II pentru citește tot»
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13