pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Stella Artois – o marcă solidă de bere pe piaţa autohtonă
Un articol înteresant ? încurajează-ne cu un like    


13.01.2012  Stella Artois – o marcă solidă de bere pe piaţa autohtonă

     - Angela Hangan:  ”Stella Artois – o marcă solidă de bere care se va impune pe piaţa autohtonă

- Directorul rețelei de restaurante Stella Artois PUB, Angela Hangan a acordat un interviu pentru site-ul nostru, referitor la reţeaua de PUB-uri din Chişinău şi planurile pentru 2012.

- Stimată doamnă Angela Hangan, v-aş ruga să ne povestiţi pentru început despre marca Stella Artois în Moldova ?


- Cu plăcere, la moment dispunem de două localuri bine amenajate şi spaţioase în sectoarele Râşcani bd. Moscova 11/5 și Botanica, bd. Decebal 72/2 care au fost deschise la Chişinău cu un interval de un an de zile. În aceste localuri servim o bere de calitate, foarte fină şi apreciată pe piaţa europeană şi chiar mondială. Colaborăm cu furnizorii de bere ce ne oferă şi un preţ foarte bun, dar nu ne oprim aici, vrem să avansăm cât mai mult. Servim la această bere bucate sută la sută europene, tradiţionalii cârnăciori, care nu sunt atât de populari în Moldova, dar publicul nostru apreciază foarte mult aceste meniuri inedite. Deja vedem reacţiile clienţilor care sunt foarte satisfăcuţi.

 

- Doamna Hangan, ţin să vă întreb dacă nu intenţionaţi să lărgiţi aria de activitate şi în alte colţuri ale Chişinăului, Centru, Buiucani sau Ciocana spre exemplu ?

- La moment este un secret, dar în cel mult două luni vom deschide un stil de pub nou Stella Artois Moldova, diferit de cele două existente deja, în care vom atarage un număr mult mai mare de clienţi şi ne vom strădui ca acest contingent să fie de toate vârstele, nu doar tineri înfocaţi. Binenţeles că la deschidere vom avea şi un program artistic şi multe concursuri care captivează foarte mult moldovenii din toate colţurile republicii.

- Pentru că a-ţi deschis secretul pe jumătate, vreau să vă întreb dacă sunteţi ataşată de SPORT, de fenomenul care atarage foarte mulţi admiratori în PUB-urile europene ?

- Fără îndoială, dacă lucrăm în stil occidental atunci şi ofertele noastre vor fi la înălţime. Marea majoritate a clienţilor noştri sunt bărbaţi şi microbişti înflăcăraţi. Ştim că 2012, an în care am intrat, este un an al marilor turnee şi jocuri sportive. Avem experienţa din alţi ani, chiar şi una a concurenţilor noştri şi vom participa activ la toate evenimentele de top. Chiar în aceste zile am fost sunaţi şi întrebaţi dacă vom transmite meciurile din Champions League la fotbal, iar răspunsul a fost foarte promt, sigur că da. Intenţionăm să amplasăm deocamdată în cele două localuri existente ecrane uriaşe, suplimentare dacă va fi nevoie unde clienţii noştri vor putea urmări cele mai interesante competiţii sportive. Vom organiza şi o serie de concursuri captivante, iar în calitate de premii vom oferi cele mai calitative produse Stella Artois. Poate vom crea şi ceva oferte speciale pentru microbişti, una este clar vrem să ne mişcăm şi să mergem înainte. Vreau să vă spun că deja avem o serie de clienţi permanenţi, care ne sună la sediul central se interesează de ofertele noastre şi suntem bucuroşi că microbiştii moldoveni preferă berea de calitate. 
 

- Şi primul pas din 2012 în acest sens ?

- Cele mai apropiate meciuri internaţionale vor fi difuzate la noi în localurile Stella Artois, iar marea lovitură vrem să o realizăm la Campionatul European de fotbal din vară, mai cu seamă va fi un mod fenomenal de a atrage clienţi noi. Suntem deschişi pentru colaborare şi vă asigur că ne vom impune.   

 

- Să înţeleg că berea Stella Artois şi sportul vor fi mereu împreună ?

- Binenţeles, să nu uitaţi că marca noastră şi brendul pe care în patronăm la Chişinău este unul foarte larg mediatizat în Europa. Marca aceasta, care a luat fiinţă în Belgia, este prezentă la cele mai mari evenimnete sportive şi în multe cazuri este şi partenerul de bază al evenimentelor sportive, iar unele cluburi de fotbal, mai cu seamă cele din Belgia şi Olanda, au inscripţioantă această marcă pe tricoulrile de joc. 

- Doamnă Angela Hangan, eu vă mulţumesc pentru acest interviu şi ne vedem la fotbal în localurile Stella Artois Moldova.
- Vă mulţumesc şi eu şi vă asigur că pentru microbişti vom crea oferte speciale pe placul tuturor.    

 

Riscani
Stella Artois Pub 
Moscovei bd., 11/5
CC MARKS
(+373) 60 177 000Un articol înteresant ? încurajează-ne cu un like