pariuri.md |  Publicitate |  Contacte
|
|
|
|
|
|
Utilizator   Înregistrare
pm
1xbet
Va trece Sheriff de AIK ?
Da
Nu
Turneu de poker intre userii pariuri.md
Un articol înteresant ? încurajează-ne cu un like    


09.02.2012  Turneu de poker intre userii pariuri.md

Credeţi că sunteţi talentat? Vreti sa jucaţi şi sa fiţi maestru la poker pe arena cu cele mai mari provocări? Site-ul www.pariuri.md doreste sa dezvolte calitatile Dv.intr-un turneu de poker intre userii pariuri.md. Mai jos vrem sa va informam despre bonusurile generoase oferite de cele mai principale companii de pariuri bet365 si bwin. Daca doriți asemenea concursuricompletati forma de mai jos:
 

Înregistrare la concurul de poker pentru utilizatorii pariuri.md


* După completare gupei de participanți veți fi informați prin e-mail despre începerea concursului

 

Bet365


Eeste una din principalele companii de pariuri si jocuri online din lume oferind Poker, Pariuri Sportive, Financiare, Casino si Jocuri. Camera noastra Poker face parte din cea mai activa retea online din lume si va ofera unele din cele mai mari turnee disponibile online. Jucati la mese de jocuri simple cu mii de jucatori din intreaga lume sau concurati in numeroasele turnee online pe care vi le punem la dispozitie.Este disponibila o mare varietate de jocuri, inclusiv jocuri bine cunoscute, precum Texas Hold'em, Omaha, Omaha Hi-Lo, 5 Card Stud, 7 Card Stud, 13 Card Poker, Big 2, Super Big 2 si Fight the Landlord.Oferim si un Program VIP care recompenseaza jucatorii prin Puncte Poker si care are cinci niveluri VIP, de la Bronz la Platina. Punctele pot fi transformate in bonusuri in bani, bilete de intrare la turnee sau chiar ceva si mai special.
Fii cel mai tare în poker la bet365 chiar acum!

 

Bwin

Pentru a primi bonusul de 100%, înregistraţi-vă la bwin, depuneţi cel puţin EUR 10 în contul dvs. în termen de 10 zile de la înregistrare şi noi vom dubla suma - până la $500.Bonusul va fi plătit în tranşe, ceea ce înseamnă că este mai uşor de încasat. Fiecare tranşă - $10 din suma depozitată - poate fi încasată imediat ce aţi acumulat suficiente puncte poker (10 puncte de dolar bonus). Mai precis: dacă valoarea totală a bonuslui este de $500, veţi primi prima dvs. tranşă de $10 imediat ce aţi acumulat primele dvs. 100 puncte poker.
Începe jocul și fii primul cu Bwin !

 Un articol înteresant ? încurajează-ne cu un like